Chcete-li si také nechat levně vyložit karty, podívejte se na www.vykladani.cz.

Výkladání z karet, výklady,výklady budoucnosti, věštění z karet, vztahový rozbor

Posílám slíbený výklad z karet.Nejdříve se tedy podívám na to jak vztah vnímáte vy a po jak váš vtah vnímá váš partner a nakonec se podívám na vaší společnou budoucnost.

Vy

Karty ukazují že svého přítele velmi milujete a nyní se trápíte tím co jste nechtíc udělala.Podle výkladu toužíte aby se to mezi vámi nestalo, aby skončilo toto období nejistoty kdy nevíte na čem jste což je pro vás asi nejtěžší.

Karty říkají že nyní hodně přemýšlíte jak to urovnat a váš vztah opět vylepšit.

Do budoucna karty ukazují věrnost a oddanost vašemu partnerovi.

Přítel

Ve výkladu se ukazuje že se zlobí.Nerozumí proč jste to udělala.Raději se ted drží stranou,aby se situace ještě nezhoršila.

Karty ukazují že vás nyní vnímá jinak a i jinak o vztahu přemýšlí.

Skutečně o rozchodu přemýšlí, o tom že by žil dále bez vás.

Podvědomě- karty opět ukazují na izolaci a uzavřenost.

Do budoucna karty ukazují že vás bude mít i nadále rád,ale bude se držet stranou a tvářit se tak že mu nebudete rozumět ani vědět co vlastně nyní chce.

Může mít trošku snahu ovlivňovat váš život přestože nyní nějaký čas budete rozděleni.

Krátkodobá budoucnost- Karty ukazují na uzavřenost, mlčení a slabou komunikaci ze strany partnera.Podle výkladu , může mít před vámi i nějaké tajemství.Každopádně bych nečekala že přijde v toto období on.Zlepšení se ukazuje až po několika měsících.

Dlouhodobá budoucnost-Podle výkladu po vás zatouží.Budete mu chybět a nějakým způsobem budete spolu v kontaktu a váš vztah se opět rozvine.

Vaše budoucnost měsíc po měsíci

Leden-

Karty ukazují že se bude snažit najít odpověd proč jste to udělala.Pochopit vás.Podle výkladu vám bude věrný a bude se trochu trápit.

Únor-

Věštba říká bude o návratu přemýšlet.Když projevíte snahu tak se objeví šance na nápravu.Chvíli to mezi vámi bude jako dřív.

Celkově však spíše půjde o přechodný stav.Jinak se ukazuje že ve vztahu problémy potrvají.

Březen-

Karty ukazují na neupřímnost a skrývání citů a úmyslů ze strany partnera.Je možné že do vašeho vztahu zasáhne další osoba(spíše muž který vám pomůže a poradí)

Duben-

Karty ukazují smíření a to že ho přejde první vlna rozčarování.Ukazuje se stesk po vás a to že se uvidíte.

Květen-

Podle výkladu se komunikace a vztah mezi vámi nečekaně zlepší.Věštba říká že ale bude vše velmi křehké a kdykoliv se může zase vrátit do stavu rozchodu.

Červen-

Ve výkladu karty ukazují se rozhodnete ve vztahu pokračovat.Tedy s vaším velkým úsilím máte velkou šanci na to že váš vztah dostane ještě šanci.

Podle výkladu vás partner má stále rád.

Karty vás ukazují po čase zase spolu.

Karty radí aby jste partnerovi umožnila pochopit to co jste udělala.Po té bude na vše hledět s menší kritikou.Karty též ukazují že by jste mu měla dát čas a po té ho osobně navštívit a promluvit si s ním.

Dát mu vědět že vám na něm záleží a že byste to chtěla vrátit a začít znovu.

Podle karet sice budete potřebovat hodně trpělivosti a sila,ale pokud se skutečně vynasnažíte tak váš vztah dostane další šanci.

Výklad karet online využijete, když chcete zachovat soukromí a anonymitu.

Subscribe to our mailing list

* indicates requirede-mail *
Napsal Kartářka v Výklad na vztah