Chcete-li si také nechat levně vyložit karty, podívejte se na www.vykladani.cz.

Výkladání z karet, výklady,výklady budoucnosti, věštění z karet, vztahový rozbor,Rozhodování mezi více muži

Posílám slíbený výklad z karet.Nejdříve napíšu jak vztah vnímáte vy a po té jak partneři a po té se podívám na vaší budoucnost.

Vztah první vy a manžel

Vy

Karty ukazují na to že vztah vnímáte nyní ve svém životě jako přítěž a nyní se cítíte lépe i když je to pro vás nezvyk po těch letech.Podle výkladu toužíte po skutečné oboustranné lásce a cítíte že s vaším mužem takový vztah nenaleznete.

Přesto jste dlouho neměla sílu tento vztah ukončit.

Do budoucna karty ukazují že v rozluce budete pokračovat a pokusíte se vytvořit lepší a štastnější domov.

Manžel

Karty říkají že on je jako uzavřená kniha.Má hodně tajemství a skrytých stránek.těch lepších ale i horších.Každopádně život po jeho boku není snadný protože se ve vztahu snaží prosazovat především své zájmy a často jsou s ním spojené průšvihy a starosti.

On sám si také přeje tento vztah ukončit a zkusit žít jinak a lépe,aby neskončil úplně na dně když ho ted nebude mít kdo z něj stále zvedat.

Do budoucna se pokusí váš vztah vylepšit ve smyslu vzájemné komunikace.Budete si rozumět více nežli když jste spolu žili.

Krátkodobá budoucnost-karty ukazují že váš vztah bude ukončený,ale dokážete se spolu dohodnout na společných věcech.

Dlouhodobá budoucnost – Podle výkladu bude ve vašem životě jiným muž:tento vztah pozbude do budoucna důležitosti protože skončí.

Vy a přítel Zdeněk

Vy

Karty ukazují že tento muž je stále ve vašem srdci důležitý.Vztah s ním byl plný a nebýt dalších osob(muže a ženy)tak by byl skoro dokonalý.Podle výkladu jste si přála aby vydržel a neskončil jelikož vám velmi chybí.

Podvědomě- karty ukazují náhlé přerušení a smutek.

Do budoucna karty říkají že budete o pokračování tohoto vztahu přemýšlet,ale nebude pro vás jako vztah dostatečně perspektivní do budoucna kvůli přítelově závazku.

Přítel

Věštba ukazuje že i on vás stále má rád.Touží být s vámi v kontaktu.Nerad by vás ztratil.Spíše by chtěl váš vztah obnovit aby byl takový jako dřív.

Podvědomě- karty ukazují že si oboustranně velmi rozumíte a jste si stále blízcí.

Do budoucna karty říkají že se bude snažit vás opět vidět a být s vámi v kontaktu,ale spíše nebude vaším dlouhodobým partnerem se kterým spojíte svůj život na delší čas.

Krátkodobá budoucnost – (do roku až roku a půl)karty ukazují se v kontaktu budete ale také se ukazují trošku neshody dané žárlením ze strany přítele.

Dlouhodobá budoucnost – (do 3 let)Podle výkladu vašeho přítele plně nahradí muž jiný.

Vy a přítel Bedřich

Vy

Karty ukazují silnou přitažlivost a to že jste s ním velmi štatsná.Až dá se říci zamilovaná.Podle výkladu cítíte silné pouto mezi vámi a ráda byste kdyby jste ve vašem vztahu pokračovali aby jste ho mohla poznat více.

Podvědomě-karty ukazují vás jako štastnou ženu – tedy jeho vliv na vás je velmi pozitivní.

Do budoucna karty ukazují že vztah bude pokračovat,ale trošku se časem změní.

Přítel

Karty ukazují že i vy jste silnou inspirací pro něj.Je vámi okouzlený a Váš vztah je pro něj rovněž silný.

Podvědomě – je sice vázán v dlouhodobém vztahu,ale k vám též cítí náklonnost a touhu být s vámi.

Do budoucna karty ukazují že nebude mít sílu se s vámi rozejít protože pouto k vám bude velmi silné jak duševní tak fyzické.

Krátkodobá budoucnost-Podle výkladu tento muž přišel do vašeho života aby napravil vaše těžkosti z minulosti.

Dlouhodobá budoucnost-Věštba ukazuje že pouto mezi vámi bude dlouhodobé.Po té co odezní vášen z vaší strany přejde ve velmi inspirativní a harmonické přátelství které vás bude provázet životem dlouhodobě.

Vy a Antonín

Vy

K tomuto vztahu budu stručná.Jde o muže který je jedním z mnoha  nápadníků ,ale spíše těch které váš život nijak více nepoznamenají.Vy sama k němu city nechováte,spíše byste uvítala kdyby svůj zájem přenesl na jinou ženu.

Antonín

Podle výkladu po vás velmi touží a trápí se kvůli vám.Nejde tedy jen o sex,ale i o city:svou nabídku myslí upřímně.

Do budoucna se bude snažit vás získat a přesvědčit vás aby jste mu dala šanci.

Do budoucna karty ukazují že mezi vámi bude spíše povrchní vztah:jeho dotírání potrvá než do vašeho života vstoupí nový dlouhodobý partner.

Takže podle výkladu sama nezůstanete –do vašeho života vstoupí další muž.Spíše mladší nežli vy.Někdo neznámý s kým budete mít dlouhodobý krásný vztah.Nevyloučila bych že vás čeká ještě jedno děťátko nebo o něm budete přemýšlet.

Výklad karet online využijete, když chcete zachovat soukromí a anonymitu.

Subscribe to our mailing list

* indicates requirede-mail *
Napsal Kartářka v Výklad na vztah