Chcete-li si také nechat levně vyložit karty, podívejte se na www.vykladani.cz.

Výkladání z karet, výklady,výklady budoucnosti, věštění z karet, vztahový rozbor,měsíční rozbor na vztahy

Posílám tedy slíbený výklad z karet.Karty ukazují:

Měsíc duben-

V tomto měsíci se ukazuje že bude stále ve vztahu s vámi oběma:Podle výkladu z toho bude nervózní a ustaraný neboť pocítí stesk po vás a touhu po tom vás jako rodinu neztratit.

Měsíc květen-

V tomto měsíci se ve výkladu ukazuje že se mezi ním a přítelkyní něco přeruší.Řekla bych něco jako větší rozpor či hádka která změní jeho přístup k ní./uvědomí si že není tak štědrá a dokonalá jak se zdálo.

Měsíc červen-

Karty ukazují dítě které bude neustále způsobovat nejistotu v jeho rozhodnutí být s milenkou.Ukazuje se že ale nebude moci být ani pouze s vámi.Celkově sám nebude vědět co chce.Ke konci měsíce se ukazuje že tato nejistota skončí.

Měsíc červenec-

V červenci pravděpodobně stráví opět s vámi jako rodinou čas a pocítí vůči vám opět trochu lásky a náklonnosti.Ukazujete se spolu a mezi vámi srdce – tedy sblížení.

Měsíc srpen-

Věštba říká že v srpnu se mu bude po milence stýskat a tak může mít trošku tendenci se k milence vracet nebo jí nějak kontaktovat neboť jejich vztah stále nebude vyřešený a ani ten váš přestože v červenci dojde ke zlepšení situace.

Měsíc září-

V září se ve výkladu ukazuje že bude s vámi.Být vám věrný a otevřený bude pro něj velmi složité neboť přestože váš vztah dostane další šanci tak bude trošku ještě ovlivněný minulostí a k přítelkyni stále nebude chladný.

Měsíc říjen-

I v tomto měsíci se ukazují komplikace ,ale vztah mezi vámi bude o dost lepší, šance na společný život mnohem vyšší.

Měsíc listopad-

Podle výkladu v tomto měsíci přijde zlom.Ukazuje se že se ke konci měsíce rozhodne být nadobro s vámi s jako rodinnou a od té chvíle bude už jen váš.

Měsíc prosinec-

V prosinci se mezi nimi ukazuje definitivní konec vztahu.A to že se vrátí k vašemu manželství které bude opět fungovat.

Závěrem přeji hodně štěstíčka s sil.

Výklad karet online využijete, když chcete zachovat soukromí a anonymitu.

Subscribe to our mailing list

* indicates requirede-mail *
Napsal Kartářka v Výklad na vztah