Chcete-li si také nechat levně vyložit karty, podívejte se na www.vykladani.cz.

Výkladání z karet, výklady,výklady budoucnosti, věštění z karet, vztahový rozbor

Posílám slíbený výklad z karet.Nejdříve napíšu pár slov k vám a k tomu jak vztah vnímáte vy a po té jak ho vnímá váš partner a nakonec se podívám na vaší společnou budoucnost.

Vy-

Podle výkladu jste s partnerem v kontaktu.Ukazují se že však mezi vámi je nějaký spor který vás rozděluje.

Výklad říká že vy toužíte po tom aby váš vztah byl opět krásný a harmonický a aby neskončil což v tuto chvíli docela hrozí.

Podvědomě- karty ukazují na nejistotu a trápení se jelikož partnera máte velmi ráda.

Do budoucna karty ukazují že vám bude na partnerovi i nadále záležet.Láska k němu bude váš vztah držet déle nežli by jste spolu jinak vydrželi být.

Partner-

Věštba ukazuje že on váš vztah vnímá spíše jako vážný.Nejde mu jen o flirt.Podle výkladu je zde z jeho strany nějaké tajemství které vás rozděluje.Nebo své pocity vůči vám i vztahu si nechává pro sebe.

Do budoucna karty říkají že se i on bude pro vás trápit a velmi  přemýšlet o vaší budoucnosti jelikož k vám také cítí silnou náklonnost.

Podvědomě- karty ukazují a citlivého muže který má mnoho snů a v lásce dokáže ženu velmi učarovat jelikož se s ním nikdy nenudíte a je zábavným a inteligentním společníkem.

Krátkodobá budoucnost– karty ukazují na to že váš vztah bude v těchto dnech složitý a narušený vnitřními neshodami a rozdílným pohledem na svět a budoucnost vztahu.Avšak mezi vámi se utvořilo v minulosti silné pouto a tak v následujícím roce budete o lásku bojovat.

Dlouhodobá budoucnost-Věštba ukazuje že se začnete však po nějakém čase vzájemně uzavírat.A váš vztah a šance na společnou budoucnost skončí.

Ukazuje se rozchod a to že do vašich životu přijde někdo nový.

Výklad karet online využijete, když chcete zachovat soukromí a anonymitu.

Subscribe to our mailing list

* indicates requirede-mail *
Napsal Kartářka v Výklad na vztah