Chcete-li si také nechat levně vyložit karty, podívejte se na www.vykladani.cz.

Výklad karet, věštím karty na vztahy

Posílám slíbený výklad z kartiček.Nejdříve tedy pár slov k vám a po té k příteli.Nakonec napíši pár slov k tomu jak se bude vztah vyvíjet do budoucnosti a co pro jeho dobré pokračování udělat.

Vy-

Kartičky ukazují že jste příteli věrná , oddaná a chováte k němu upřímné city.

To že jste si spolu dali pauzu vás velmi trápí a je vám bez něj smutno.

Přála byste si –  aby mezi vámi opět byl ten hezká a upřímná láska jak fyzická tak psychická.

Podvědomě- Kartičky ukazují na rozhodování:Vztah je nyní tak trochu na rozcestí a vy přemýšlíte jestli má smysl doufat a čekat nebo by bylo lepší jít dále.

Do budoucna na vaší straně karty nenaznačují že se tímto budete ještě nějakou dobu trápit a budete se díky této situaci cítit osamělá.

Partner –

Karty ukazují že vás má rád, cítí se s vámi štastně.Jeho domov je však jinde a tak proto se takto stáhl.Věřím že má problémy které se snaží vyřešit a rozhodl se pro tuto variantu přestože by si přál ve vztahu s vámi pokračovat.

Podvědomě – Věštba říká že touží po tom s vámi i nadále komunikovat.Ale také se snaží držet trošku zpátky a prožívat vztah méně intenzivně.

Do budoucnosti – to bude váš přítel kdo bude mít ve vztahu hlavní slovo.Bude vás mít rád přestože se v něm těžko vyznáte a nebudete tušit co vlastně chce od vás či od budoucnosti.

Krátkodobá budoucnost  – Karty říkají že mezi vámi bude trošku složitý vztah.Ani jeden se ho nebudete moci vzdát ale ani prozatím váš přítel  nebude ochotný obětovat svoje manželství a posunout lásku mezi vámi dále.

Dlouhodobá budoucnost – Kartičky ukazují že se něco v jeho manželství změní a to způsob že mezi vámi bude moci být takový vztah po kterém toužíte.

Podle kartiček spolu budete:Už nevím jak dopadl první výklad protože jsem je smazala ale podle nynějšího výkladu mi vychází že budete dlouhodobými partnery.

Co kartičky radí – Pokud jste si jistá že vám zato partner stojí tak počkat, nenaléhat ale občas se jemně připomenout.

Změny v jeho vztahu přijdou tak do 1-2 let.

Výklad karet online využijete, když chcete zachovat soukromí a anonymitu.

Subscribe to our mailing list

* indicates requirede-mail *
Napsal Kartářka v Výklad na vztah