Chcete-li si také nechat levně vyložit karty, podívejte se na www.vykladani.cz.

Výklad karet – dva vztahy

Dobrý den.Posílám slíbený výklad z karet

Nejdříve vy a přítel 1

vy –

Kartičky ukazují že pro vás je tento vztah důležitý především protože jste zde viděla velkou šanci k tomu mít rodinu.Ale pořádně netušíte co si myslet.Bojíte se aby jste nelitovala, nepřipoutala se k nesprávnému muži.

Sama jste oddaná a věrná osoba a ráda byste aby takové bylo i vaše partnerství a rodina.
Podvědomě-
P1 –  hodně myslí na sebe a své zájmy.A vy se často cítíte sama a nejste si jistá jeho náklonností.

Do budoucnosti– podle kartiček bych řekla že si přestanete dělat jakékoli iluze.Hodně věcí si teprve uvědomíte a buďte velmi přemýšlet o rozchodu.

P1 –

Tady kartičky ukazují trošku povrchnost.Také že jeho city nejsou tak hluboké jak by mohly být.Spíše nežli láska ho k vám přitahuje vaše osobnost- třeba hezký vzhled, mládí..Prostě spíše přitažlivost než velké zamilování.
On sám je s vámi spokojen.Dodáváte mu sílu a radost.Přál by si vás mít na blízku i nadále.

Podvědomě- chce být s vámi ale není si jist s tím co více dál do budoucnosti ohledně rodiny a tak.Chvíli se chová dobře a chvíli je nevypočitatelný.

Do budoucnosti
– kartičky ukazují že bude upřímný ale trochu chladný.Vás bere jako ženu svých snů- velmi se mu líbíte,ale nedokáže vám dát takové ty pravé city a pocit radosti.V blízké budoucnosti se ukazuje to že vás bude mít rád, bude trochu majetnický a žárlivý.

Ale sám svojí lásku najevo tím pravým způsobem nedá.V dlouhodobější budoucnosti se ukazují hádky a také že k vám bude velmi připoutaný a pokud se rozhodnete pro jiného muže tak s tím budete dlouho bojovat.

vy a přítel 2

vy –

Kartičky říkají že cítíte že by jste se k tomuto muži hodila daleko více.Že byste si prožít vedle něj život uměla představit snáze.Rodina je pro vás velmi důležitá cítíte touhu po dětech a novém začátku.

K p2 – vás poutá něco více.Považujete ho za vhodného muže i partnera.Do budoucnosti kartičky ukazují že se budete velmi rozhodovat ohledně něho  a trvalejšího či pevnějšího vztahu.

P2-

Podle výkladu vás považuje rovněž za hodně atraktivní, silnou a charismatickou ženu.Řekla to že se drží dále je způsobeno nějakou překážkou, třeba jinou ženou.Bud tím že stále závazek trvá nebo že mu ublížila.

Tím že jste mu vstoupila do života jste i u něj způsobila velké změny.Mnoho věcí vám touží říci ale nemá odvahu.

Podvědomě-
po vás velmi touží.Rád by překonal ty překážky a věci která vás rozdělují a poznal vás blíže, sblížil by se s vámi.

Do budoucnosti
– Se podle výkladu splní vaše sny a touhy.Je dost pravděpodobné že nakonec skončíte s P2 a navážete hezký a spolehlivý vztah.Věřím že on by se k vám hodil více.

Co se týká jeho držení zpět- tam kartičky ukazují že se něco nečekaně změní a tím se zvýší šance.

Karty říkají že by se k vám hodil mnohem více a dokázal by vás udělat Šťastnou a nabídnout vám podmínky pro rodinu.

Podle kartiček mít rodinu budete.:-)

Výklad karet online využijete, když chcete zachovat soukromí a anonymitu.

Subscribe to our mailing list

* indicates requirede-mail *
Napsal Kartářka v Výklad na vztah