Chcete-li si také nechat levně vyložit karty, podívejte se na www.vykladani.cz.

Dobrý den.Posílám výklad z kartiček.

výklady online, věštba z karet online

Nejdříve napíši pár slov k vám a k tomu jak vztah vnímáte vy a po té k manželovi.

Kartičky ukazují že je pro vás vztah symbolem bezpečí a životní jistoty.Manžela máte ráda a ve vašem dlouhodobém vztahu jste kromě krizi jinak poměrně spokojená a cítíte se dobře.

Ve výkladu se zdá že se váš vztah nyní dostlal na pomyslnou křižovatku a je na vás jak s tím budete chtít pokračovat dále.Hodně toho máte v rukou vy i když vám to tak nepřijde tak máte šanci vztah opět změnit k lepšímu.

Podvědomě kartičky říkají že váš vztah má pevné základy a je to hezký rodinný vztah který až na drobnosti vám může kdekdo závidět.

Do budoucna  – kartičky z vaší strany říkají že vás čeká nyní takové období nervozity a neklidu ale že by se postupně mělo vše k lepšímu obrátit.

Radí být milá, tolerantní a milují/taková jaká jste a snažit se špatnou náladu vybít jinde třeba si zasportovat.Manžel ocení váš hezký přístup a bude se i on o to více snažit.¨

Manžel –

Podle výkladu z karet si myslím že at máte krizi či ne, jste pro něj nepostradatelná.Sice je ted takový trochu nejistý v tom co vlastně chce,ale život bez vás by si neuměl představit.

Má vás rád a přál by si prožít i další roky po vašem boku.Asi spíše než co jiného ted touží po větší volnosti, asi je v tom období kdy  si zatoužil dokázat že je stále atraktivní, a mladý.

Podvědomě – se ukazuje že k vám chová takovou tu zralou formu lásky, kdy se partneři již dobře znají a je jim spolu hezky.Váží si toho co mají.

Do budoucna – kartičky říkají že se možná trošku ještě stáhne sám do sebe.Nebude mít moc velkou snahu něco více řešit.

Ale tak do roku opět začne více komunikovat a snažit se.

V dlouhodobější budoucnosti budete spolu a dojde k velkým dobrým změnám mezi vámi.

Ve vztahu mezi vámi to bude opět jiskřit(v tom dobrém slova smyslu) a vy spolu prožijete další hezké roky.

Kartičky celkově radí – být trpělivá tolerantní.Postěžovat si třeba velmi dobré kamarádce ale ne jemu.

Manželovi dát najevo že ho máte ráda a taky ale si dejte pozor na jiné ženy.takže se snažte příliš se neodcizit aby nezačal koukat jinde.

Výklad karet online využijete, když chcete zachovat soukromí a anonymitu.

Subscribe to our mailing list

* indicates requirede-mail *
Napsal Kartářka v Výklad na vztah