Chcete-li si také nechat levně vyložit karty, podívejte se na www.vykladani.cz.

Velká tabule, výklad karet, věštění, vykládání z karet,43

Dobrý den.Posílám slíbený výklad z karet.Nejdříve napíši pár slov k vám a k tomu jak vás vnímá vaše okolí a po té se podívám na vaše partnerství a důvod jeho konce.

Kartičky vás ukazují jako silnou přátelskou ženu která je citlivá, milá, pracovitá.Máte své sny a umíte si za nimi jít, také bych řekla že jste umělecky nadaná nebo máte pozitivní vztah k umění a hudbě.

Podle výkladu umíte i rozumně hospodařit s penězi a dobře vycházet s lidmi okolo sebe.

Kartičky říkají že byste ráda vedle sebe měla někoho s kým byste mohla prožívat dobré i zlé co vás potká.Měla po svém boku muže pro život který by vás dokázal povzbudit.

Vztah  s manželem-

Karty vás dva ukazují k sobě otočený zády což značí že je mezi partnery vztah bez vzájemného zájmu o toho druhého.Partneři spolu nemluví , a nechtějí spolu nic řešit.

Váš manžel se nachází ve vaší minulosti- takže  soudím že vztah s ním jste tak trochu již uzavřela a vracíte se k němu pouze z pocitu osamění.Jakmile se objeví člověk který vás je hoden a uvidíte že vás má rád tak pocítíte vztah k manželovi už jako vzpomínku na kterou je čas zapomenout.

Nemyslím že jste přímo udělala chybu.Jako důvod opuštění u manžela karty ukazují že toužil po změně- on sám chtěl začít žít jinak- více nevázaně.Také bych řekla že se nyní cítí trochu sám i když to tak nevypadá a nepřizná to.

Není to takové jak si myslel.

Do budoucna- podle výkladu mezi vámi již manželství pokračovat nebude.je hodně věcí a které se liší vaše názory a vztah by již nefungoval.Karty radí jít dopředu.

Budoucí vztahy-

Kartičky ukazují že vás ještě jedna láska v životě čeká i když nejspíše nepůjde o dlouhodobý vztah ale o to hezčí a vzácnější vám partner bude.Karty ukazují že se z přátelství které mezi sebou budete mít stane něco více.

Tento muž bude trošku mladší nežli vy a nejspíše se potkáte někde na cestě nebo dovolené.

Zdravíčko-

Karty říkají že si dobře uvědomujete hodnotu vašeho zdraví a jeho důležitost ve vašem životě.Nepodceňujete ho a snažíte se žít zdravě a správně tak aby jste byla v co nejlepší možné kondici.

Podle výkladu je nyní vaše zdraví poměrně stabilní a v budoucnu se nic nového co by ho narušilo neukazuje.

Ve stáří karty ukazují že těžkosti a nemoci přibudou.Určitě vás budou zlobit záda a budete s nimi pravděpodobně muset být léčena.

Peníze – karty ukazují na dobrý a stabilní příjem který vás dokáže poměrně dobře zabezpečit tak aby jste mohla žít normálním slušným životem.

V budoucnu karty říkají že se budete mít poměrně dobře a s penězi dobře vystačíte.

Rok 2011 -2012-

Celkově vás v dalším roce čeká hodně hezkého.Věštba ukazuje hezký vztah s dětmi a návštěvy s nimi které vás velmi povzbudí a dodají vám radosti.

Také se ukazuje klíč- což je symbol úspěchu – tudíž se vám podaří něco oč delší dobu usilujete nebo po tom toužíte pokud projevíte snahu.

Dále vás čeká seznámení a milým člověkem/spíše mužem který bude mít význam ve vašem dalším životě a se kterým prožijete hodně hezkých chvil.

Kartičky říkají že pokud budete chtít tak na vás čeká hodně radosti – stačí se nebát a věřit si.

Závěrem přeji hodně štěstíčka.

Výklad karet online využijete, když chcete zachovat soukromí a anonymitu.

Subscribe to our mailing list

* indicates requirede-mail *
Napsal Kartářka v Výklad karet