Chcete-li si také nechat levně vyložit karty, podívejte se na www.vykladani.cz.

Velká tabule, výklad karet, věštění, vykládání z karet,29

Posílám poslední část výkladu karet.Jako v předešlých výkladech se nejdříve podíváme na jeho zájmy, povahu a nadání.

Kartičky ho ukazují jako velmi citlivého, srdečného, někdy trochu více náladového, vášnivějšího z hlediska temperamentu.

Avšak podle karet bych řekla že tento syn je tak nějak více závislý na vás a má k vám velmi silné pouto.

Kartičky ukazují že si kamarády více vybírá a jen tak hned někoho nepřijme,ale do budoucnosti to pro něj bude bud dobré protože se obklopí skutečně hodnými a chytrými lidmi které si bude moci vážit a který ho nezklamou.

Výklad říká že i on má poměrně dobré vlohy pro sport i učení a že podobně jako starší syn bude v těchto dvou činnostech úspěšný a bude se jim věnovat až do pozdějšího věku.

Práce-

Kartičky říkají že pro něj bude více než pro prvního syna důležitá práce at bude vykonávat jakékoliv  zaměstnání či třeba jen brigádu tak se bude snažit o to práci vykonat co nejlépe a co nejvíce z ní získat.

Karty též ukazují dobré vztahy s nadřízenými – spíše až přátelské a to že si získá jejich uznání svou pílí a dobrými nápady které budou jeho firmu rozvíjet.

V budoucnosti mu dobré pracovní výsledky, postavení a úspěch přinese slušné jmění a pořídí si rodinný domeček či opraví tak aby odpovídalo jeho snům.

Rodina a děti –

Ve výkladu se ukazuje že si rodinu pořídí spíše později z důvod že bude chtít mít vše dobře zabezpečené a naplánované ,aby si žili hezky a v dostatku.

Kartičky též říkají že i početí miminka s jeho ženou chvíli potrvá,ale nakonec se jim úspěšně podaří mít rovněž 2 dětičky.

Vztahy –

I tento syn bude mít poměrně hezký vztah se svojí ženou.Jejich vztah začne jako přátelství které se rozvine v něco více až se do sebe zamilují.

Vztah jako takový bude pro něj velmi důležitý a bude v něm láska.

Zdravíčko –

Kartičky ukazují že druhý syn bude trochu více stonat nežli ten první.Bude náchylnější k dětským nemocem i úrazům.

Celkově bude takový citlivější a vychovat ho dá trošku více práce.

V dospělosti z něj však vyroste velmi chytrý a citlivý člověk který bude oddaný vám i své budoucí rodině,ale zárověn si nenechá líbit žádné utlačování ani nespravedlnost.

Celkově kartičky říkají že život vašeho syna bude rovněž štastný a podnětný jako život toho prvního.

Více nežli on bude nalézat své uspokojení v práci.

anti-inflammatory-medication.info
stop-infections.net
Výklad karet online využijete, když chcete zachovat soukromí a anonymitu.

Subscribe to our mailing list

* indicates requirede-mail *
Napsal Kartářka v Výklad karet