Chcete-li si také nechat levně vyložit karty, podívejte se na www.vykladani.cz.

Velká tabule, výklad karet, věštění, vykládání z karet,37

Dobrý den.Posílám slíbený výklad karet.Nejdříve napíšu pár slov k vám a k tomu jak vás vnímá vaše okolí.Kartičky ukazují že jste milá , atraktivní, úspěšná a chytrá žena.

Ve výkladu se nalézáte úplně dole a to značí že vás v tuto chvíli něco velmi tíží.

Partnerské vztahy –

Vy a manžel –

Kartičky na vaší straně ukazují že jste v manželství svým způsobem upoutaná.Podle výkladu přišly do vaší lásky k manželovi změny přesto tu však city stále jsou i když nyní ho vnímáte jinak a přemýšlíte o tom jak v tomto vztahu pokračovat dále.

Podvědomě- karty naznačují že tušíte že přijdou ve vztahu nevyhnutelné změny a trošku se na ně těšíte a trošku se jich obáváte.

Na vaší straně se ukazuje v budoucnu že se rozhodnete vsadit na vztah s přítelem a více na něm budete lpět.

Manžel –

Karty říkají že i on nejspíše není uplně sám.Ve vztahu je pro něj důležité především jeho jistota- svým způsobem velmi lpí na rodinném zázemí a takové té klasické pečující ženě.

Toho si na vás cení především a díky tomu je mu s vámi dobře.

City a zamilování však karty neukazují jako by se ztratily.

Podvědomě- karty říkají že přemýšlí o vztahu a jeho budoucnosti.O něčem se rozhoduje.

Do budoucnosti se na jeho straně ukazují překážky, potíže a chladnější chování.

Krátkodobá budoucnost – Vztahy mezi vámi budou takové povrchnější a vzdálenější.Ani jednoho z vás váš vztah nebudete úplně naplňovat.Přesto se spolu oba budete snažit komunikovat.

Dlouhodobá budoucnost – Podle karet bude pokračovat trojuhelníkový vztah mezi vámi a přítelem.Také k sobě nebudete ale příliš upřímní a budou mezi vámi spory které vás budou více rozdělovat.

Vy a přítel –

Kartičky ho ukazují jako takové vaše štěstí které vám pomáhá aby vaše dny nebyly uplně šedé a smutné když tu lásku nenacházíte u manžela.

Toužíte po tom mít vedle sebe někoho kdo vás podpoří a udělá vás štastnou a cítíte že váš přítel by mohl být tím pravým mužem.

Přesto však není váš vztah uplně jednoduchý a to ani v budoucnu nebude.Kartičky ukazují křižovatku a rozhodování které se blíží.

Do budoucnosti na vaší straně je vidět že v příteli naleznete potřebnou jistotu která vás podnítí k odvážnějšímu kroku a boji o vaší lásku.

Přítel – Přítel také bere váš vztah i vaší osobnost poměrně vážně a velmi mu na vás záleží.Kartičky ukazují že se do vás zamiloval nečekaně a neplánovaně a touží překonat překážky které vás dělí a být s vámi jako plnohodnotný partner.

Podvědomě –  jeho city k vám jsou upřímné.také ho velmi přitahujete.

Do budoucna se na jeho straně ukazuje snaha o sblížení s vámi.

V krátkodobé budoucnosti se spolu sblížíte- každým dnem vám na sobě vzájemně bude více záležet.

Dlouhodobá budoucnost – věštba říká že budete s tímto mužem mít dlouhodobý pevný vztah.Že láska mezi vámi bude trvat a vzájemná přitažlivost a jiskra také.

Kartičky ukazují že s přítelem vás sice dělí překážky ale jako partner vám dává mnohem více nežli manžel a je to muž se kterým byste byla štatsnější a to i v dlouhodobějšího hlediska.

Práce-

Práce jako taková se na vaší straně do budoucna ukazuje jako spolehlivá .Pracovní místo které budete mít bude spíše úřednického typu- poklidné a vy sama se ukazujete na vyšším postavení.

Také kartičky ukazují dobrá rozhodnutí které donesou úspěch vám i vašemu zaměstnavateli.

Zdraví –

Podle karet si svého zdraví vážíte, uvědomujete si dobře jeho hodnotu.Vy partner i děti jste zdraví a poměrně bez obtíží.

Kartičky v dalším období naznačují že si dobré zdraví udržíte a povede se vám i nadále být po této stránce v pořádku.

Nové starosti karty ukazují u staršího člena vaší rodiny a to nemoc spojenou s hospitalizací v nemocnici.Půjde nejspíše o rodiče jednoho z vás.

Peníze-

Ohledně peněz a finančního zabezpečení karty ukazují že nyní i v dalších letech se vám bude dařit velmi dobře.Věštba říká že budete pobírat spolehlivý příjem, hospodařit s velmi slušným finančním obnosem.

Do budoucna můžete očekávat i nějaké přilepšení v podobě zvýšení platu či odměny.

Rok 2011 – 2012

V tomto roce vás čeká především změna a posun ve vašich vztazích.Kartičky říkají že naleznete to co hledáte a velmi se vám uleví když dojde ke konečnému rozhodnutí.

cheap clomid pills without prescription

Výklad karet online využijete, když chcete zachovat soukromí a anonymitu.

Subscribe to our mailing list

* indicates requirede-mail *
Napsal Kartářka v Výklad karet