Chcete-li si také nechat levně vyložit karty, podívejte se na www.vykladani.cz.

Velká tabule, výklad karet, věštění, vykládání z karet,33

Dobrý den.Posílám slíbený výklad karet.Nejdříve napíši pár slov k vám a k tomu jak vás vnímá vaše okolí.

Kartičky vás ukazují jako citlivou , chytrou , veselou  a rozhodnou ženu která se umí prosadit ale zároveň i dobře vychází s lidmi.

Ohledně vašich otázek  – karty ukazují že miminko mít budete a to ne za dlouhý čas.Pokud již těhotná nejste tak do 1 – 2 let jistě budete.I když těhotenství neplánujete tak přijde a bude to děťátko vašeho přítele- tudíž váš vztah prozatím vydrží.

Kartičky říkají že první děťátko bude holčička a i když přijde neplánovaně tak z ní budete mít velkou radost.

Ve výkladu se ukazuje štastné, milé zdravé a veselé děťátko.

Ohledně zdravíčka – karty nic závažného neukazují do budoucnosti se problémy které popisujete vyjasní vyřeší i když vás čeká nejspíš návštěva lékaře.Kartičky říkají že to má skutečně co dočinění s ženskými záležitostmi a radí navštívit lékaře.

Práce-

Po pracovní stránce karty naznačují že není žádný problém v dohledu.Práce sice není nejlepší prací o které byste si mohla snít ,ale vaše místo je poměrně spolehlivé a zajištuje vám soběstačnost což je pro vás v tuto chvíli velmi důležité.

I tak bych řekla že na tomto místě nebudete příliš dlouho,ale po tu dobu co zde zůstanete tak se ukazuje úspěch a dobré vztahy s vaší šefkou.

Peníze-

Věštba říká že peníze a soběstačnost je pro vás důležitá a přístup k tomu všemu u přítele vás velmi trápí.

On sám to vše bere trochu jinak, méně zodpovědněji protože zatím necítí ten správný důvod proč by se měl chovat jinak.

Karty říkají že čas a příchod děťátko jeho postoj trochu změní a bude se chovat zodpovědněji.

Penízků budete mít v budoucích letech dostatek a i přes občasné uskromnění bez větších potíží uspokojíte vaše pohledávky.

Partnerství –

Kartičky vašeho přítele ukazují jako málo zodpovědného přesto však spontánního a nezištného.On sám je šikovný, pokud má zájem a snahu dokáže peníze vydělat.

Jak už jsem psala v budoucnosti svůj přístup pomalu ale jistě změní.

City k vám- karty ukazují že vás má rád , považuje vás za důležitou velmi si vás cení.Upřímně přemýšlí o budoucnosti s vámi a chtěl by vám být jednoho dne dobrým manželem.

Vy– jak už jste psala- tak to vidí i karty.Na jednu stranu ho máte velmi ráda na druhou stranu vás velmi rozčiluje jeho dětinské chování a občasná nezodpovědnost.

Karty říkají že vám vaše láska vydrží, máte se rádi i přes to všechno a tak budete hledat společnou cestu aby jste byli oba spokojení.

I když problémy a spory budou tak je spolu překonáte a jednoho dne z vás bude poměrně spokojená rodina.

Ohledně přítele  -karty radí snažit se ho motivovat pozitivně – třeba ho hezky poprosit a hodně chválit.Chlapy jsou na tyhle ty práce často líní – každá žena musí najít tu správnou taktiku.

misoprostol online over the counter

Výklad karet online využijete, když chcete zachovat soukromí a anonymitu.

Subscribe to our mailing list

* indicates requirede-mail *
Napsal Kartářka v Výklad karet