Chcete-li si také nechat levně vyložit karty, podívejte se na www.vykladani.cz.

Vykládání z karet, věštba , věštění,výklady karet ,vztahový rozbor,velký výklad na vztah

Posílám slíbený výklad z karet.Nejdříve napíšu jak vztah vnímáte vy a po té jak váš partner a nakonec se podívám na vší společnou budoucnost jak krátkodobou tak dlouhodobou.

1-vy a nový partner

Vy-

Karty ukazují že ho považujete za milého a atraktivního partnera se kterým se cítíte příjemně ale nemilujete jej a proto nedokáže zaplnit prázdné místo po vašem původním příteli.

Karty ukazují že to první okouzlení pominulo a nyní už vás vztah není nabitý tak jako byl ten původní.

Přála byste si aby jste dokázala aby jste k příteli cítila více a aby jste dokázala zapomenout.

Podvědomě- karty ukazují že z vaší strany je tento vztah spíše přátelstvím nežli vášnivou láskou.

Do budoucna kary ukazují že přítele budete mít ráda,ale půjde o vztah dočasný.

Přítel –

Karty ukazují že je do vás zamilovaný a touží po vás.Podle karet by rád kdyby váš vztah byl dlouhodobý.Považuje vás za krásnou a atraktivní ženu se kterou je Šťastný.

Podvědomě- karty ukazují že vy jste pro něj něco jako váš původní přítel pro vás.Cítí ve vaší blízkosti sice neklidně ale štastně a zamilovaně.

Možná je z něčeho trošku nervózní nebo je též zadaný.

Do budoucna – karty ukazují že bude k vašemu vztahu svým způsobem připoutaný a bud se snažit  si vás udržet.

Krátkodobá budoucnost– Karty ukazují že vám spolu bude dobře,ale vztah vás nebude naplňovat a proto budete přemýšlet o jeho ukončení jakožto mileneckého vztahu.

Dlouhodobá budoucnost – Podle výkladu tento vztah do roku až roku a půl skončí.Karty ukazují že se rozejdete protože každý budete mít jinou představu o jeho budoucnosti a celkově si přestanete rozumět..

2-Vy a váš původní přítel-

Vy-

Karty ukazují že k vašemu rozchodu došlo kvůli neshodám a také se trošku ukazuje nejistota ve vztahu která na něj nepůsobila dobře.

Věštba říká že byste ráda pro něj byla důležitá tak jako on je pro vás.Aby na vás nezapomněl.

Podvědomě- karty říkají že k němu stále chováte lásku.Váš vztah ještě není úplně uzavřen ani z jedné strany proto na něj nedokážete zapomenout protože cítíte že k sobě stále něco cítíte.

Podle výkladu jde o něco více nejspíše pouto z minulých životů.

Do budoucna karty ukazují že pro vás bude i nadále důležitý a budete si blízcí.

Přítel –

Podle výkladu pro něj vztah skončil,ale stále vás považuje za spřízněnou duši a ženu na kterou nedokáže zapomenout ale ani s vámi nemůže být.

Podvědomě- velmi ho přitahujete a chybíte mu v jeho životě tak jako on chybí vám přestože to nechce přiznat ani sám sobě.

Do budoucna karty říkají že i jemu potrvá než bude schopen vás doopravdy pustit z hlavy .Avšak bude své city spíše skrývat a pro vás bude těžké vyčíst z jeho chování co si myslí nebo po čem touží.

Krátkodobá budoucnost(do roku až roku a půl)-Karty ukazují že se budete trápit a snít o vztahu.Možná se opět sblížíte,ale váš vztah bude složitý.

Dlouhodobá budoucnost – karty ukazují že tento vztah bude pro oba jedním z nejdůležitějších vztahů- takový na který se těžko zapomíná a který se těžko uzavírá.Věštba ukazuje pevné kořeny a velkou přitažlivost a pokušení být spolu.

Výklad karet online využijete, když chcete zachovat soukromí a anonymitu.

Subscribe to our mailing list

* indicates requirede-mail *
Napsal Kartářka v Výklad na vztah