Chcete-li si také nechat levně vyložit karty, podívejte se na www.vykladani.cz.

Vykládání z karet, věštba , věštění,výklady karet ,vztahový rozbor,velký výklad na vztah

Posílám slíbený výklad z karet.Nejdříve se tedy podívám na průběh vašeho vztahu s partnerem během Vánoc a dalších třech měsíců.

Vy-

Karty na vaší straně ukazují že přestože budete stále k partnerovi velmi připoutaná  přesto však váš tento vztah nedokáže potěšit a vy se v něm budete i nadále cítit utrápeně a osaměle.

Podle výkladu budete toužit po partnerově lásce a tomu aby k vám byl upřímný.

Podvědomě- Karty ukazují že budete věrná laskavá a velmi tolerantní ke všem partnerovým chybám.

Do budoucna karty ukazují že vašemu vztahu dáte opět šanci a rozvod v dalších třech měsících řešit nebudete.

Manžel-

Karty ukazují že je vztah k vám narušený.Ukazuje se kosa a myši jako symbol ztráty ,odcizení a slabé vůle.

Podle kartiček vás má rád a v tuto chvíli by se rád vrátil tam kde se váš vztah pokazil protože u vás cítí že je opravdu doma.Jenže v jeho srdci je stále ta nejistota a slabost která bude mít na vině že bude váš vztah provázen komplikacemi s tou druhou partnerkou.

Do budoucna karty ukazují že se bude snažit být věrný ale také se ukazuje tajemství a to že k vám nebude úplně upřímný co se druhé ženy týká.

Krátkodobá budoucnost – podle výkladu se budete o svátcích oba snažit váš vztah trochu oživit a strávit svátky v harmonii jako rodina.Podle kartiček však půjde pouze o krátkodobé období částečného klidu.

Karty ukazují na neupřímnost ze strany partnera která se bude týkat druhé ženy a to že s ní v kontaktu dříve či později opět bude.

Dlouhodobější budoucnost – Karty ukazují že se rozhodnete pro změnu ve vašem životě.Karty ukazují že nejspíše partnera opustíte protože se problémy s ním budou opakovat.

Podle kartiček bude však období kdy se smíříte s tím že budete bez něj velmi složité ale pak budete štastnější.

Celkově bych řekla že se výklad příliš neliší.I když věřím že si nyní manžel skutečně uvědomuje riziko vaší ztráty a to si nepřeje.

Bohužel i přesto že je to hodný člověk tak své chyby nezměnil a nejspíše ani nezmění.

On a milenka-

Milenka-

Karty ukazují že si je vědoma ochlazení uvnitř jejich vztahu.Podle výkladu si jím byla více jista a nyní má trochu zlost že pro něj neznamená až tak moc,aby vás opustil a zůstal definitivně s ní.

Karty ukazují že si přeje aby opět chtěl být s ní,aby po ní toužil a chtěl se s ní vidět.

Proto ho nejspíše kontaktuje,aby se připomněla.

Podvědomě- podle výkladu sází na city a snaží se využít svátků aby měla důvod ho kontaktovat.

Do budoucna karty ukazují že se bude snažit mít nad ním moc,získat opět vztah více pod kontrolu.

Bude sázet na přitažlivost a svůj vzhled.

Manžel –

Karty ukazují na rozchod, ukončení vztahu.Takže nyní říká pravdu.

Přál by si mít v milostném životě konečně klid.

Podvědomě-  výklad karet říká že jeho slepá oddanost vůči milence je pryč,ale stále jí považuje za atraktivní a má na něj vliv.

Do budoucna karty ukazují že ani vůči ní nebude čestný – věštba říká že jí bude skrývat své představy o budoucnosti  protože nebude mít odvahu jí úplně ztratit a tak jí nevědomky bude stále udržovat trošku v naději.

Krátkodobá budoucnost – karty ukazují na to že sice vztah jako takový skončil,ale v kontaktu budou .Jejich vztah bude otevřený- tedy takové trochu komplikované přátelství.

Během svátků se však vynasnaží být s vámi a kontakt s ní omezit přestože ona tu snahu vidět ho bude mít.

Dlouhodobá budoucnost – Karty ukazují že se bude jejich vztah mít tendence opět prohloubit.Ukazují se změny a tajemství.Podle výkladu s ní komplikace budou protože ona má silnou vůli a on slabou což jí nahrává aby ho vždy nějakým způsobem negativně ovlivnila.

Ta její přitažlivost spočívá pro něj v tom že ona je rafinovaná a zkušená.Umí s lidmi manipulovat a přesvědčit je že jim rozumí a chápe je.Ani se nenadějí a konají podle jejich přání či vůle.

Výklad karet online využijete, když chcete zachovat soukromí a anonymitu.

Subscribe to our mailing list

* indicates requirede-mail *
Napsal Kartářka v Výklad na vztah