Chcete-li si také nechat levně vyložit karty, podívejte se na www.vykladani.cz.

Vykládání z karet, věštba , věštění,výklady karet ,vztahový rozbor,velký výklad na vztah

Posílám slíbený výklad z karet.Nejdříve napíšu jak vztah vnímáte vy a po té jak váš partner a nakonec se podívám na vaší budoucnost jak krátkodobou rak dlouhodobou.

Vy

Karty ukazují že jste ve vztahu upřímná, snažíte se aby fungoval a celkově udržujete ve vztahu harmonii a přinášíte do něj pozitivní energii.

Podle výkladu si nyní přejete především změnu protože vás tento vztah zatěžuje a i přestože jste v partnerství cítíte se osaměle.

Podvědomě- karty ukazují nejistotu a to že jste ze vztahu trošku zklamaná a nepřináší vám nyní příliš radosti ani oporu.

Do budoucna karty ukazují že se budete muset spolehnout na sebe a svůj úsudek.To vám nejlépe pomůže najít správnou cestu a neztratit samu sebe.

Partner –

Podle výkladu je váš partner citově velmi špatně čitelný, někdy se zdá že k vám ani upřímnou lásku nechová,ale podle karet bych řekla že vás rád má.Jste pro něj důležitá žena která ho dělá štatsným.

On sám je ve vztahu spíše dominantní a snaží se mít trochu navrch.

Podvědomě- karty ukazují na připoutanost a to že jste pro něj důležitá přestože vám to dává najevo jen málo.

Do budoucnosti karty ukazují na trápení a složitosti z jeho strany které se budou týkat další osoby ve vztahu která vás bude rozdělovat.

Krátkodobá budoucnost – podle výkladu bude v následujícím roce až roce a půl vztah ve fázi nejistoty.Na jednu stranu mezi vámi bude náklonnost , na druhou problémy a neshody které vás budou rozdělovat.

Dlouhodobá budoucnost – Podle výkladu po roce a půl přijde změna a to k pozitivnímu.Ukazuje se vzájemná otevřenost a také obnovení harmonie a důvěry.Podle výkladu spolu jako pár zůstanete delší čas a váš vztah půjde lepším směrem i když nebude úplně bez problémový a oba v něm budete muset projevit hodně tolerance aby jste v něm byly spokojení.

2-Výklad na vztah druhá část

Situace v níž se vztah nachází, nebo téma, které vztahu vládne-Karty ukazují na trvalost, věrnost ,vzájemná blízkost která je v tito chvíli v sázce či nějakým způsobem ohrožena a narušena.

Vědomá úrověn-vy-Karty ukazují vás jako sebevědomou ženu která by ráda aby tento vztah byl harmonický a mohla by se na partnera plně spolehnout což v tuto chvíli tak úplně necítí.

Partner-Karty ukazují na křižovatku a rozhodování které ovlivní vývoj vztahu.O vztahu přemýšlí je si vědom že je potřeba v něm něco změnit.

Emociální úrověn-Vy-Karty ukazují na to že jste se z nějakého důvodu trošku citově uzavřela a trošku i myšlenkově.

Partner-Karty ukazují na přátelství, a to že podvědomě si uvědomuje vaší důležitost v jeho životě.

Jak vystupujete navenek-

Vy- karty ukazují že se snažíte vypadat klidně a pozitivně a díky vám se vztah vyvíjí správnou cestou.

Partner– zde karty ukazují na to že se změnil jak duševně tak se snaží změnit i své chování.

Jak v tomto vztahu pokračovat – Karty ukazují že změna je nevyhnutelná.Bud vztah budete muset oživit, snažit se překonat vzdálenost a problémy mezi vámi něčím novým třeba i tím že na nějaký čas každý půjdete svou cestou nebo si budete prostě žít po svém.

Karty ukazují že ve vašem životě bude hrát roli i další muž který však bude ve vašem životě pouze krátký čas a spíše jako přítel.

Ale pomůže vám překonat těžké chvíle.Závěrem přeji hodně štěstíčka.

Výklad karet online využijete, když chcete zachovat soukromí a anonymitu.

Subscribe to our mailing list

* indicates requirede-mail *
Napsal Kartářka v Výklad na vztah