Chcete-li si také nechat levně vyložit karty, podívejte se na www.vykladani.cz.

velký výklad na vztah, věštění, vykládání, věštba – 8

Dobrý den.Posílám slíbený výklad z karet.Nejdříve napíšu jak vztah vnímáte vy a po té jak vaše přítelkyně. A nakonec se zaměřím na vaší společnou budoucnost jak z hlediska krátkodobého tak dlouhodobého.

Vy-

Karty na vaší straně výkladu ukazují že k přítelkyni chováte upřímné city.Vnímáte jí jako atraktivní milou ženu se kterou jste se cítil velmi blízký.

Přejete si aby jste si jako partneři mohli důvěřovat a měli se skutečně rádi.

Podvědomě- karty ukazují na to že se nyní cítíte trochu nejistě a zmateně.Jste však k přítelkyní upřímný a máte jí skutečně rád.Na děťátko se těšíte ale zároveň vám způsobuje zmíněné starosti.

Do budoucna karty naznačují že příchod dětátka vám přinese velkou radost a štěstí. Přítelkyní si však budete rozumět méně a váš vztah bude provázen nedorozuměními.

Přítelkyně –

Karty ukazují že i ona se nyní necítí štastně a dobře.I jí něco trápí a pociťuje ve vašem vztahu nejistotu,.Proto bych řekla že její zvláštní chování i z jejího stavu.Více o všem přemýšlí a pod vlivem těch všech pocitů a hormonů si najednou není jistá tím co vlastně chce a od vašeho vztahu očekává.

Podvědomě- věštba ukazuje v jejím životě významný mezník – zvláště pro váš vztah o kterém ted velmi přemýšlí.

Do budoucna se na její straně ukazují překážky dané mužem z minulosti které vás od sebe budou oddělovat a působit vám oběma problémy.

Krátkodobá budoucnost – ve výkladu se ukazují nedorozumění a spory.Také potřeba si vyříkat věci mezi sebou aby jste se opět cítili spokojeně.

Dlouhodobá budoucnost – věštba ukazuje že do vztahu přijde něco nového co změní vaše problémy a opět vás sblíží.

V praxi bych řekla že se po narození dětátka mezi vámi vše urovná.

Kartičky radí být tolerantní- ono to těhotenství není žádný med.Pokud pocitujete z její strany podivné chování tak si s ní o tom promluvte.Řekla bych že ona se také cítí osaměle a pokud k rozhovoru přistoupíte skutečně s láskou a upřímností tak to bude pro váš vztah dobré.

Nesmí mít však pocit že jí něco vyčítáte to by způsobilo j´mezi vámi ještě větší odcizení.

Jinak v kartičkách se neupřímnost neukazuje- takže vám nelže.

Výklad karet online využijete, když chcete zachovat soukromí a anonymitu.

Subscribe to our mailing list

* indicates requirede-mail *
Napsal Kartářka v Výklad na vztah