Chcete-li si také nechat levně vyložit karty, podívejte se na www.vykladani.cz.

Věštění z karet, velká tabule, rozbor partnerského života

Dobrý den.Posílám slíbený výklad z kartiček.Nejdříve napíši pár slov k vaší situaci a po té postupně rozeberu takové ty pro život důležité věci.
Kartičky vás ukazují že jste momentálně ve středu toho všeho dění.Ovlivněná minulostí a zároveň hledíte do budoucnosti.Není proto divu že je toho na vás hodně a nevíte kudy kam.
Jako vaše tajné přání kartičky ukazují že si přejete být s vaším přítelem a nejspíše byste byla i moc ráda s ním žila a měla trochu jasnější (vážnější)vztah.
Kartičky ukazují že se s ním cítíte moc krásně a váš vztah je pro vás velkým štěstím ve vašem životě.
Do budoucnosti se mi stále jako v prvním výkladu rýsuje že budete spolu, avšak blíží se čas kdy dojde k většímu posunu v tomto vztahu ve směru podle vašeho přání – být tedy spolu.
Ohledně manžela – Jeho kartičky ukazují spíše v minulosti , hledí na druhou stranu od vás tudíž bych řekla že jste stále odcizení i kdy si ho stále svým způsobem vážíte jako otce vašeho syna.
Váš vztah bude naopak v budoucnu směřovat více k odcizení se a v rodině se mezi vámi mohou objevit trochu překážky díky vašemu druhému vztahu.
Zdravíčko – Zde kartičky říkají že žijete zdravě  a velmi si uvědomujete důležitost zdraví , umíte ocenit  jeho význam v životě.A  proto si i držíte slušný životní elán.
Kartičky naznačují že i v budoucnu budete po této stránce docela bez obtíží a budete se těšit dobrému zdraví i v pozdějších letech.

I ve stáří si uchováte dobrý úsudek a dobrou formu.
Práce- Kartičky ukazují spolehlivost, jistotu a to že i váš výdělek v dalších letech zajistí pro život tak že si budete moci dopřát vše potřebné a i něco navíc.
Nevyloučila bych v budoucnu že budete pracovat z domu a  nebo vám bude umožněno takto si ještě přilepšit a přivydělat si tak něco navíc.


Penízky-
Po finanční stránce se vám bude dařit rovněž dobře.Možná někdo z rodiny vás v dalším roce poprosí o finanční výpomoc protože se dostane do finančních potíží ze kterých si nebude moci pomoci sám.
Vy sama však na to neztratíte ale bylo by dobré půjčku dát na základě přesné smlouvy ve které budou určené podmínky navrácení penízků.
Syn – u syna kartičky ukazují velmi hezký vztah k vám.On sám je sportovní typ, ale i šikovný a v budoucnosti se dočká úspěchu a hezkého manželství.
Také bych čekala že ho čeká studium nebo pobyt v zahraničí protože má k cestování pozitivní vztah.I když trvale nakonec zakotví ve vaší blízkosti.


Vztah a vztahy- Manžel –
Tady kartičky ukazují že k němu chováte přátelství, i když velkou lásku chováte spíše ke svému příteli.

Vy si domova vážíte a přála byste si aby váš vztah by byl takový že byste cítila že on je tím pravým mužem na kterého se můžete spolehnout.
Situace je však taková že ve vašem srdci je momentálně váš přítel a v něm vidíte spíše muže se kterým byste mohla být Šťastná.

On- Kartičky říkají že i pro něj není manželství takové jak by si představoval.Je si vědom toho že nefunguje jak má ale vztah i tak bere vážně a snaží se aby fungoval aspoň v rámci možností.

Podvědomě– je si vědom těch překážek které vás rozdělují ale myslím že by rád zůstal i přesto po vašem boku.
Do budoucna– To budete vy kdo bude mít hlavní slovo a podle koho se vztah vyvine.
V dlouhodobější budoucnosti – je zde stále jiný muž a nejistota ohledně tohoto manželství.

Vy a Přítel   –

Vy– tady kartičky ukazují že jste k němu velmi připoutaná a máte o moc ráda.Možná i více nežli tuší on sám.Přála byste si být s ním protože cítíte že byste si v partnerství velmi rozuměli.
Podvědomě – ve vás vaše láska probouzí radost a cítíte se jako krásná a Šťastná žena.

Do budoucna i Šťastná budete i když stále nevíte co a jak.

On –
Kartičky ukazují změnu a to že touží být s vámi.Také ho něco ve vztahu trápí(asi jeho složitost )Ale stejně jako vy si nedokáže pomoci.

Přál by si být s vámi a podvědomě vás považuje za nedílnou součást svého života.Podle výkladu bych řekla že i on je k vám připoután více nežli ke komukoliv jinému.

Do budoucna
– Kartičky ukazují lásku, zamilování a to že i v jeho snaze bude vztah více definovat možná zoficiálnit.

Vaše láska bude pokračovat a stále si budete velmi vzácní.

Výklad karet online využijete, když chcete zachovat soukromí a anonymitu.

Subscribe to our mailing list

* indicates requirede-mail *
Napsal Kartářka v Výklad karet, Výklad na vztah