Chcete-li si také nechat levně vyložit karty, podívejte se na www.vykladani.cz.

rozbor vztahu , věštění z karet, věštba, výklady, tarotové karty

Dobrý den.Posílám slíbený výklad z karet:nejdříve napíši jak vztah vnímáte vy a po té jak vaše bývalá přítelkyně a nakonec se zaměřím na budoucí vývoj vztahu.

Vy – Kartičky na vaší straně výkladu říkají že jste si dobře vědom překážek které ve vztahu jsou a brání v jeho rozvoji a vašemu štěstí.

Vaší přítelkyni považujete za milou, krásnou a atraktivní a velmi vás to k ní táhne.

Toužíte opět rozvinout váš vztah a dát mu novou šanci.

Podvědomě- kartičky říkají že jste se od ní stále neoprostil a proto se tak trápíte.Stále jí máte příliš rád.

Do budoucna se z vaší strany ukazuje že se budete ještě nějaký čas trápit kvůli její lásce a že na ní nebudete moci zapomenout.To potrvá dlouho.

Ale také tu je rozhodnutí a odhodlání změnit svůj život k lepšímu a zkusit své štěstí s jinou ženou.

Přítelkyně- Ve výkladu se ukazuje srdce – proto věřím že i ona k vám cítila velkou lásku a stále i něco cítí přestože jsou tu i karty jako čáp – symbolizující změnu.

Podle kartiček jí určitě lhostejný nejste ale vztah s vámi již mít nechce.Ráda by to ukončila ale také ještě uplně nezapomněla a trápí se tím.

Podvědomě- I jí k vám vážou hezké vzpomínky a má vás stále trošku ráda ,ale touží být s jiným mužem.

Kartičky na její straně říkají že bude svůj život plánovat a žít po boku jiného muže.

Krátkodobá budoucnost – Podle karet mezi vámi ještě proběhne nějaká ta komunikace-spíše v přátelském smyslu nežli flirtování.Váš vztah bude více poklidný a oba si začtete budovat své životy po boku někoho jiného.

Dlouhodobější budoucnost – Věštba říká že mezi vámi dvěma bude vždy jisté jiskření kterému se nevyhnete,ale každý z vás bude od budoucích vztahů očekávat něco jiného a proto spolu jako pár nebudete.

Vy a vaše vztahy-

2011 – 2012 –

Kartičky říkají že v následujícím roce se vám podaří zbavit se toho nejtěžšího co vás poslední dobou tíží.V srdci vám zbude sice zbude vzpomínka ale začnete hledat nové štěstí a novou lásku.

Kartičky ukazují na přicházející dívku- mladší nežli vy se kterou se sblížíte.

2012-2013

V dalším roce se váš vztah bude postupně rozvíjet a vy dva spolu vytvoříte štastný a harmonický pár:na konci toho období se ukazuje společný život a plány do budoucnosti.(společné bydlení)

2013-2015

V tomto období se ukazuje pokračování vašeho vztahu.Sem tam přijdou jisté starosti, ale budete si stále blízcí.Kartičky říkají že ve vašem vztahu bude stále láska.Také začnete plánovat rodinu.

2015-2020

Výklad říká že vztah bude pokračovat a podaří se vám společně budovat vaše sny a přání.

Sem ta přijdou nějaké ty partnetské starosti,ale budete spolu žít poměrně spokojený život.

Kartičky říkají že pravou lásku teprve potkáte a s tou vydržíte a splníte si co jste si vysnil.Jelikož jste muž který ženy nerad mění a když někoho miluje tak na dlouho vybírejte dobře.:-)

Výklad karet online využijete, když chcete zachovat soukromí a anonymitu.

Subscribe to our mailing list

* indicates requirede-mail *
Napsal Kartářka v Výklad na vztah