Chcete-li si také nechat levně vyložit karty, podívejte se na www.vykladani.cz.

Velká tabule, výklad karet, věštění, vykládání z karet,výklad karet online, výklad z karet levně,levný výklad z karet,112

Dobrý den.Posílám slíbený výklad z karet.První část –

Výklad pro dceru

Kartičky vaší dceru ukazují jako velmi úspěšnou,talentovanou,milou a optimistickou.

Podle výkladu je to šťastné dítě které má k vám velmi blízký a upřímný vztah.Kartičky ukazují že v jejím životě jí čeká mnoho pěkného.

Zdraví –

Začnu tedy zdravíčkem které je nyní jí nejblíže- kartičky ukazují no to že jde o silnou a sebevědomou dívku která má pevné kořeny a dobré zdravíčko.

Podle výkladu do budoucna bude po této stránce v pořádku, bude se nadále rozvíjet ve zdravou a spokojenou ženu která bez problému překoná všechny drobné nemoci jenž potká.

Starosti se ukazují až s přibývajícím věkem cestáři.

Práce-

Kartičky ukazují že vaše dcera bude velmi úspěšná a to ve všem oč se bude snažit.Půjde jí to dobře ve škole a po té i v práci.Díky své poctivosti a pohodové povaze nebude mít nikdy problém najít si dobře placené místo.

Kartičky ukazují i na společné podnikání s jejím dlouhodobým parterem(manželem )ve kterým budou velmi uspěšní.

Rodina a partnerství-

Podle výkladu bude rodina pro ní vždy velmi důležitá.V jejím životě hrajete významnou roli vy a to že jste si blízké bude v budoucnu pro ní neskutečně užitečné při hledání jejího partnera.

Ohledně mužů se ve výkladu ukazují 2 partneři.Její první velká láska sice nepotrvá příliš dlouho avšak půjde o velmi krásný a nezapomenutelný vztah.

Karty ukazují na atraktivního muže se kterým bude štatsná.

Druhý muž jejího života bude již její dlouhodobý partner se kterým prožije velmi dlouhý a krásný život.

Karty ukazují na věrnost, oddanost a to že spolu založí velmi spokojenou a harmonickou rodinu.

Karty říkají že spolu budou mít dceru a syna.

Peníze-

Podle výkladu bude vaše dcera vždy dobře zajištěná a bude si žít spíše lépe nežli hůře.Tím myslím že si vždy bude moci dopřát žít si na dobré životní urovni a plnit si své sny bez ohledu na to aby musela nějak zvláště šetřit.

Celkově karty ukazují na hezký a úspěšný život a to i v pozdějším věku kde samozřejmě přibudou zdravotní starosti,ale nikdy z ní nebude puštěný člověk a vždy se vše vyřeší.:-)

Výklad karet online využijete, když chcete zachovat soukromí a anonymitu.

Subscribe to our mailing list

* indicates requirede-mail *
Napsal Kartářka v Výklad karet