Chcete-li si také nechat levně vyložit karty, podívejte se na www.vykladani.cz.

Velká tabule, výklad karet, věštění, vykládání z karet,výklad karet online, výklad z karet levně,levný výklad z karet,114

Dobrý den.Posílám slíbený výklad z karet?Nejdříve napíšu pár slov k vám a k tomu jak vás vnímá vaše okolí.

Karty vás ukazují jako úspěšnou, rozhodnou a vyrovnanou ženu která ví co od života chce a nebojí se své zájmy prosadit.Podle výkladu toužíte po tom aby jste měla po svém boku v životě toho správného muže který by při vás stál a byl vám dobrým manželem a na kterého byste se mohla vždy spolehnout.

Partnerství –

Kartičky vás dva ukazují jako spokojený poměrně harmonický pár.Vzájemně si sebe vážíte a myslíte i jednáte ve vztahu upřímně a s láskou.

Podle výkladu vás váš přítel považuje za atraktivní a přitažlivou ženu s velkým srdcem a doufá že jste ta pravá.

O vztahu přemýšlí a plánuje svou budoucnost s vámi.

Karty v krátkodobé budoucnosti říkají že budete spokojený.Budete se mít rádi a váš vztah bude velmi fungovat.

V dlouhodobé budoucnosti věštba říká že spolu vytrváte a budete spolu mít děťátko.

Zdraví – Podle výkladu jste nyní hodně unavená a ve stresu což zvyšuje váš pocit že se necítíte uplně dobře.

Do budoucnosti se ukazují drobné starosti a to že vaše potíže nakonec budete řešit i u lékaře ale do roka bude zase vše dobré a vy se dostanete opět do formy.

Celkově jste zdravá a to i v budoucnu budete jen je potřeba aby jste se naučila efektivně odpočíval a uvolnit se od těch všech stresujících věcí které vás v životě provází.

Peníze- kartičky ve vaší budoucnosti říkají že budete pobírat slušný plat a budete si v životě dobře žít.Peněz budete mít dostatek a to díky dobré práci a dobrému postavení a s tím souvisejícím pěkným platem v ní.

Práce- jak už jsem naznačila.Vaše práce bude dlouhodobá, budete zde mít jednoho dne významnější funkci a s ním i dobrý plat.Kartičky ukazují že stejně jako jinde se budou střídat dobré a špatné dny ale zůstanete v ní dokud se vám nenarodí první děťátko.

Děti a rodina- Podle výkladu z karet soudím že první děťátko k vám přijde nečekaně a neplánovaně.Otěhotníte snadno a rychle a bude to chlapeček.

Jako rodina budete žít spokojeně a bude mezi vámi vždy dostatek láska a pochopení.

Rok 2011 – 2012

Karty ukazují že v následujícím roce vás čeká něco co bude pro vás v životě velmi důležité.Ukazuje se zlomové období ve kterém budete více ve stresu avšak po něm už přijde do vašeho života opět klid a pohoda.

Závěrem přeji hodně štěstíčka.

Výklad karet online využijete, když chcete zachovat soukromí a anonymitu.

Subscribe to our mailing list

* indicates requirede-mail *
Napsal Kartářka v Výklad karet