Chcete-li si také nechat levně vyložit karty, podívejte se na www.vykladani.cz.

Velká tabule, výklad karet, věštění, vykládání z karet,výklad karet online, výklad z karet levně,levný výklad z karet,151

Dobrý den.Posílám slíbený výklad z karet.Nejdříve napíšu pár slov k vám a k tomu jak vás vnímá vaše okolí.

Karty ukazují že jste milá, spolehlivá, upřímná a umíte si jít za svým.V oblasti společenských vztahů jste spíše uzavřená ale přátelská.

Přála byste si aby jste vedla sebe měla v životě hodného a spolehlivého muže se kterým byste byla štastná.

Vztah a vztahy-

Podle výkladu jste v tomto partnerství spokojená.Karty ukazují že mezi vámi je pevný vztah a jste k sobě upřímní.

Váš partner si vás váží a velmi se dokáže vcítit do vašich pocitů a potřeb.

Podle výkladu budete v tomto partnerství i nadále pokračovat.V následujícím roce věštba ukazují že mezi vámi bude láska, harmonie a velká náklonnost.

Karty tohoto muže ukazují i v dalších letech.Váš vztah bude upřímný, čistý a bude směrovat k rodinnému životu a trvalosti.

Ve výkladu se jako jiní muži v tuto chvíli ukazují pouze přátelé kteří ač budou atraktivní přáteli zůstanou.

Práce-

Karty ukazují že první zaměstnání které budete vykonávat nebude uplně podle vašich představ leč vám zajistí slušný a pravidelný plat a místo zde budete mít jisté.

Podle výkladu půjde o práci s lidmi kde bude potřeba z vaší strany chytrosti , a spolehlivosti kterou zde velmi využijete.

Na tomto místě zůstanete pouze krátkodobě do doby než se vy sama se rozhodnete pro změnu.

Práce maminka –

Karty říkají že bude mít po pracovní stránce dlouhodobější nepříjemnosti.Ukazuje se nepříjemná nadřízená nebo kolegyně a to že bude někdy z toho smutná i doma.

Potíže však pominou a bude zase lépe.

V pozdější budoucnosti se již ukazuje spokojenost.

Peníze-

Karty ukazují že po finanční stránce zatím sice nejste soběstačná,ale budete.Podle výkladu s penězi dokážete dobře a rozumně nakládat a v budoucnu s nimi tedy potíže mít nebudete.

S nástupem do práce se vaše situace pochopitelně zlepší.Ukazuje se i podpora partnera na kterého se budete moci spolehnout.

Zdraví –

Podle výkladu se mi u vás vážné potíže neukazují.Ve výkladu do budoucna ani žádné vážnější problémy mít nebudete.Karty vás ukazují jako mladou a zdravou tedy v těch základních věcech(viroza přijde a odejde ).

Věštba ukazuje dlouhý a spokojený život.V mladším věku pozor na úrazy při sportu mohly by se špatně hojit a pak se potíže s nimi vracet.

Ve stáří budete mít potíže se smysly a cévami.Avšak i v pozdějším věku se ukazuje vaše spokojenost neboť budete žít dlouho a s partnerem doma a to po celý život.

Maminka zdraví- U maminky se mi po této stránce ukazuje spokojenost.Potíže které karty ukazují že se jí budou týkat jsou s ženskými záležitostmi.Podle výkladu půjde spíše o přechodný a snadno řešitelný problém.

I u maminky věštba říká že bude mít dlouhý život.Ve stáří jí pozlobí cévy, poruchy spánku a pohybového aparátu.

Škola-Kartičky ukazují že maturitu spolehlivě uděláte a budete mít štěstí.Ale nic nepodceňujte.

Předpověd na rok 2012-

Karty ukazují a úspěšný a spokojený rok jak po pracovní stránce tak po té vztahové.Podle výkladu se vám splní vaše tajné  přání.

Závěrem přeji hodně štěstíčka.

Výklad karet online využijete, když chcete zachovat soukromí a anonymitu.

Subscribe to our mailing list

* indicates requirede-mail *
Napsal Kartářka v Výklad karet