Chcete-li si také nechat levně vyložit karty, podívejte se na www.vykladani.cz.

Věštění, věštba, proroctví budoucnosti velká tabule

Dobrý den.Posílám slíbený výklad z kartiček.Nejdříve napíšu pár slov k vám a k tomu jak vás vnímá vaše okolí a po té postupně rozeberu všechny důležité části výkladu.

Kartičky ukazují že jste milá, optimistická, věrná a oddaná žena s velkou láskou k rodině a dětem.Nerada měníte své zvyky a domov je pro vás velmi důležitý.

Také bych řekla že manželství a vztah k partnerovi berete velmi vážně, snažíte se aby vztah mezi vámi fungoval.

Ve vztahu hledáte jistotu a lásku a podle kartiček soudím že jste jí v tomto vztahu v minulosti vzájemně našli.

V přítomnosti kartičky ukazují že ale došlo trošku k odcizení, každý kráčíte svou cestou přesto vás ale hodně věcí stále spojuje díky nímž není snadné vztah jen tak ukončit.

Do budoucnosti  –

Práce-

Věštba ukazuje že na svém pracovním místě jste již delší čas, jde o rutinní práci ke které je potřeba však mít bystrý rozum a umět jednat s lidmi.

Do budoucna – Kartičky ukazují nové zprávy a trošku nejistotu.Také nejspíše nějaké rozhodování které vám pomůže v budoucím životě být štatsnější.

Zdraví  –

Podle výkladu soudím že po psychické stránce jste nyní něčím zatížená.Něco co vás již nějaký čas trápí a snažíte se najít řešení.

Tento stres může mít i vliv na další aspekty vašeho zdraví.Podle kartiček se ukazují chronické potíže se zdravím které mohou souviset s vaším trápením.

K vyléčení se v budoucnu ukazuje i pomoc lékaře, více odpočívat:budou mít trošku tendence se vracet pokud vás opět něco rozruší.

Finance –

V této chvíli jste v poměrně dobré situaci , S financemi starosti nejsou.

V dalších letech můžete očekávat dobré zprávičky, lepší pracovní pozici která sebou ponese i zvýšení platu.

Rok 2011 – 2012

Podle výkladu vás čekají v blízké době dobré zprávy ohledně vašeho pracovního místa.Čekala bych upevnění pozice,

Také kartičky říkají že doma můžete očekávat podporu od někoho kdo je vám blízký.(spíše žena- třeba dcera)Vám pomůže překonat složitou situaci kterou řešíte.

Dále věštba říká že rodina jako taková bude stát na vaší straně, budete si moci být jistá její náklonností a upřímnou láskou ze strany dětí.

Ohledně společnosti – kartičky ukazují že něco z venku bude narušovat váš klid, může jít i o jinou ženu.Ale celkově se tento problém vyřeší dobře pro vás a už v tomto roce se budete cítit lépe a štastněji, protože se vše víceméně vyřeší.

Výklad karet online využijete, když chcete zachovat soukromí a anonymitu.

Subscribe to our mailing list

* indicates requirede-mail *
Napsal Kartářka v Výklad karet