Chcete-li si také nechat levně vyložit karty, podívejte se na www.vykladani.cz.

Velká tabule- věštění, výklady

Dobrý den.

Posílám slíbený výklad z kartiček.  Nejdříve napíšu pár slov o vaší osobě – kam směřujete a jak vás vnímá vaše okolí, rodina a přátelé..

Kartičky ukazují že jste silná osobnost.I přes ty všechny starosti a potíže se snažíte jít dál a vyřešit svoji náročnou situaci.

Podle výkladu vaším největším přáním a to co vás nejvíc zatěžuje je právě ten partnerský problém.Ráda byste aby jste dokázala najít rychle řešení a aby ve vztahu opět zavládla harmonie.
S vaším mužem jste ted tak trochu každý na jiné cestě, a každý touží po něčem jiném.

Vztah sám o sobě je takový chvíli dobře, chvíli hůře.Je v něm láska,ale i trápení.Momentálně trochu odcizení. Kartičky bohužel i ukazují že v budoucnu se mezi vám mohou plést i jiní partneři.Jak muž tak i žena.A ti mohou ohrozit vaši společnou budoucnost.   Zdolání této hrozby stojí stále před vámi.

Partnerský rozbor –

Co se vašeho vnímání vztahu týká tak kartičky naznačují že vám možná partner udělal něco , třeba vás zklamal díky čemu jste ted vůči vztahu trochu zablokovaná.Trápíte se a přemýšlíte jestli má cenu ve vztahu pokračovat.

Své city si ale spíše necháváte pro sebe. Přála byste si opět harmonii a poklid ve vztahu a cítit se Šťastná .

Podvědomě-
Kartičky ukazují na nečekané zklamání nebo šok.Náhlé přetržení spokojenosti.

Partner – Kartičky ukazují že partner o konci vztahu nepřemýšlí.Ve vztahu je docela spokojený.   Také je možné že se kolem něj motá další žena,ale bere jí zatím pouze jako rozptýlení nebo někoho kdo se mu třeba jen líbí.   Mohla by však váš vztah do budoucna narušit.   O sám by si s vámi možná chtěl něco vyříkat nebo vám něco říci..Možná se i pohádat.

Do budoucna
– Ukazuje se velké rozhodování, trápení s tou ženou, ale také klíč který značí to že by se mělo mezi vámi vše srovnat a vy najít řešení jak vztah zachránit a vyřešit ty problémy mezi vámi.   K spokojenosti vás obou.

Práce- V minulosti se v práci ukazuje úspěch, jistota, dlouhodobější  zaměstnání.Kartičky ukazují nějaké rozhodování nyní nebo v blízké budoucnosti.   Rozhodnutí či změna potrvá déle a může být trochu komplikovaná.
I když je to změna správná a měla by přinést uspěch a zlepšní vašich problémů.   Takže pokud přemýšlíte o změně nebo dostanete zajímavou nabídku, nebojte se toho.  I pokud byste ev k té změně byla nucena okolnostmi .

V budoucnosti se ukazuje práce jako dobrá, s stabilním příjmem a nejspíše budete zastávat i nějakou nadřízenější pozici.Nejspíše půjde o novou práci.

peníze – Kartičky ukazují v nedávné minulosti nějaké větší zatížení nebo problém ohledně penízků.Nejspíše nějakou ztrátu, které vás dostala do svízelné situace.   V budoucnosti se ukazuje – že vaše trápení s penízkama ještě nějakou dobu potrvá.

Do půlroku by měli přijít první změny.

Do 2 let by se měl problém dořešit skoro celý.
I když by bylo dobře své hospodaření promyslet, ev.se poradit s nějakými odborníky, protože drobné starosti se ukazují dlouhodobě.

Takové na střídačku, chvíli lépe, chvíli hůře.

Zdravíčko
– Kartičky ukazují nějaké ty starosti i po zdravotní stránce.Nejspíše z těch všech trápeních si tělo vyžádá své a bude potřeba začít myslet také na sebe a na to aby jste se méně trápila a více odpočívala.

Dlouhodobým neřešení drobných problémků byste si mohla přivodit chronické potíže.

Rok 2011
Celkově pro vás bude tento rok takový náročnější.  Čeká před vámi mnoho starostí a řešení všech těch potížích co jsme nastínila ve výkladu.   Ale do toho roku by se mělo vše uklidnit a vy budete opět spokojená , protože se mnoho z toho všeho vyjasní proběhne a vy se budete mít od čeho odrazit.

Kartičky radí at to nevzdáváte a bojujete o to co vám za to stojí.
Vaše snaha nejde své uplatnění a vy získáte to co si budete přát.

Výklad karet online využijete, když chcete zachovat soukromí a anonymitu.

Subscribe to our mailing list

* indicates requirede-mail *
Napsal Kartářka v Výklad karet