Chcete-li si také nechat levně vyložit karty, podívejte se na www.vykladani.cz.

Velká tabule- věštba budoucnosti

Dobrý den.Posílám slíbený výklad za kartiček.Nejdříve napíši pár slov k vám a k tomu jak vás vnímá vaše okolí.

Kartičky ukazují že jste milá, přátelská, optimistická.Ve vztazích jste citlivá a upřímná.Ke svému manželovi chováte skutečnou lásku a velmi si ho vážíte.Dokážete spolu jednat jako přátelé i jako milenci. Až na občasné nedorozumění je mezí vámi hezký láskyplný vztah.

Do budoucna kartičky ukazují že váš vztah vydrží dlouho,Bude pevný a dokáže si poradit i ve chvílích kdy se mezi vás dostanou třeba neshody . Vždy spolu naleznete řešení jak vše napravit a být spolu zase spokojení.Také se ukazuje že mezi vámi vždy bude fungovat hlubší porozumění a vzájemně k sobě budete přistupovat se zájmem a porozuměním.  Takže se můžete na svého muže spolehnout a těšit se i na další hezké roky které spolu prožijete.


Ohledně miminka-
Podle kartiček mít miminko budete i když to nejspíše nepůjde uplně bez pomoci.A tím nemyslím hned umělé oplodnění ale třeba i vhodné cvičení nebo jinou takovou podobnou pomoc od lékaře.
Také kartičky miminko ukazují docela brzy tak do roku a i to že by nebylo dobré to oddalovat a čekat.
Pak už by sice otěhotnění nebylo vyloučené,ale mohlo by to jít obtížněji./ tím myslím čekat roky/

K tomu otěhotnění nyní – zkuste třeba cviky podle Mojžíšové, naučte se je ale správně nejlépe se speciální setrou.Vaše gynekoložka vám napíše doporučení: Důležitý je pozitivní přístup a taky neváhat sem tam něco zkusit ke zvýšení šance. Miminko bude nejspíše dívčího pohlaví.

Věštba – Ohledně bydlení
– zde bych řekla že přestěhovat se je dobré rozhodnutí.kartičky ukazují že s tím skončí i nějaké trable nebo něco co se vám nelíbilo a začnete novou etapu která bude rozhodně více Šťastná.
Celkově to přispěje vaší pohodě, vztahu i tomu početí..  Takže stěhování není špatná volba.

Zdravíčko
– Kartičky ukazují na spokojenost a že budete po všech stránkách v pořádku. Takže i podle tohoto soudím že z vaší strany nejsou žádné vážné důvody proč by jste měla zůstat neplodná.

Po pracovní stránce – se také do roku až dvou ukazuje zlepšení, stálá spolehlivá práce a spokojenost.
Výdělek bude stálý a umožní vám nebo partnerovi rodinu uživit.

S penízkama
– to bude i tak trošku složitější a bude potřeba si udělat kvalitní rodinný rozpočet nebo popřemýšlet o přivýdělku třeba pro vás z domu aby jste se vyhnuly neshodám a tomu že by jich bylo málo.
Ale žádný krach nebo velká bída vás nečeká.Kartičky ukazují že si prostě jen nebudete žít na velké noze.Ale zvládnete to všechno spolu .

Věštba -Bydlení-
Ohledně bydlení jsme se vyjádřila už v horní části výkladu .Takže pouze doplním tím že váš nový domov bude nejspíše na delší dobu.Budete se v něm cítit šťastně a možná bude i lépe vypadat a tak v něm naleznete to co vám chybělo.

Výklad karet online využijete, když chcete zachovat soukromí a anonymitu.

Subscribe to our mailing list

* indicates requirede-mail *
Napsal Kartářka v Výklad karet