Chcete-li si také nechat levně vyložit karty, podívejte se na www.vykladani.cz.

Věštírna online, věštba z karet a jiné, velká tabule

Dobrý den.Posílám druhou část výkladu- pro přítele.Nejdříve se tedy podívám jak se cítí a jak ho vnímá jeho okolí a po té jako u vás rozeberu jednotlivé části.

Přítel  – Kartičky ho ukazují jako úspěšného, spíše uzavřeného, milého, příjemného.Nyní ho také trápí vaše situace a to co se stalo.Je neklidný, nervózní a má pocit že mu odpustit nedokážete.

Přál by si více poklidu a harmonie jak ve vztahu k vám tak v rodině.Podle kartiček okolo jeho srdce  soudím že touží po tom aby váš vztah pokračoval a vy k sobě opět nalezli cestu.

Přesto v to příliš nevěří.

On a rodina– Podle výkladu má rodinu velmi rád.Je pro něj důležitá, více než co jiného.Cítí se v její blízkosti Šťastný a miluje své děti upřímně a oddaně.

Do budoucnosti kartičky ukazují že se bude snažit být dětem nablízku i za cenu toho že by měl zůstat sám bez vás či jiné ženy.

U něj kartičky stěhování přímo neukazují i když se nyní cítí osaměle a velmi mu chybíte.

Práce-

Obhledně práce a vaší firmy karty v přítomnosti ukazují že se jí vede dobře.Vy osobně jste pro něj však důležitější proto spíše nežli ztráta vás jako kolegyně ho mrzí ztráta vás jako ženy.

Přesto i to co se stalo ho činí nervózním a trápí ho to co bude dále.

Pokud se skutečně rozejdete – kartičky ukazují trochu neshody ve firmě a to že než docílíte dohody tak to chvíli potrvá.

Spíše firmu bude zpravovat on a vy se budete věnovat něčemu jinému.Jak už jsem psala v minulém výkladu.

Vaše nepřítomnost však firmě příliš neprospěje, a i na něj bude to ji vést hodně složité bez vaší pomoci.

Zdraví-

Podle kartiček si svého zdraví váží  – do budoucna si udrží dobrou kondici.Což však dobrý vliv mít nebude je stres který ho bude hodně trápit a díky němu se nebude cítit dobře ani odpočatě.

Po finanční stránce – Budou zde nějaké komplikace, zvláště jestli se věštba naplní a dojde k tomu že z firmy odejdete.Tak se dostane trošku do problémů a bude mít více starostí oproti nynějšímu pohodovému životnímu stylu.

V budoucnosti se vše opět srovná.

Rok 2011 – 2012

Podle kartiček ho čeká v tomto roce velmi dobrá investice vašich peněz, obchodu se bude dařit.

Věštba také ukazuje že se dočká milého překvapení a na čas budete spolu opět Šťastní.Vrátíte se k sobě a bude vám spolu dobře.

Přesto vás občas potrápí starosti z minulosti a případné nedořešené záležitosti.

Proto kartičky radí si vše spolu vyříkat a být k sobě upřímní.

Výklad karet online využijete, když chcete zachovat soukromí a anonymitu.

Subscribe to our mailing list

* indicates requirede-mail *
Napsal Kartářka v Výklad karet