Chcete-li si také nechat levně vyložit karty, podívejte se na www.vykladani.cz.

Velká tabule-věštba pro ní

Dobrý den.Posílám slíbený výklad z kartiček.   Nejdříve napíši pár slov k vám a k vaší osobě a k tomu jak vás vnímá vaše okolí.

kartičky vás ukazují jako velmi spolehlivou rozhodnou komunikativní   ženu.Máte nadevše ráda svoji dcerku a celkově je pro vás důležitá rodina jako taková.
Baví vás cestování a často si o o krásných cestách sníte a plánujete je.
K vašemu životu patří hodně přátel který vás považují za veselou milou a optimistickou a velmi vám důvěřují.

Vašemu srdci je nejbližší samozřejmě vaše dcerka, která je srdečná, věrná hodně těžko mění své zvyky a zažité věci, temperamentní a citlivá.

Ohledně dcerky a zdraví – kartičky ukazují na dobré zdravíčko ale pozor na úrazy třeba při cestování.   Mohly by zbytečně znepříjemnit život.

Vaše zdraví – se též ukazuje jako dobré.  Nemoci a trable hrozí spíše na dovolené nežli v běžném životě.Ne však nic závažného .Spíše pozor třeba na dietní chybu nebo podobnou drobnost.  Žádné jiné obtíže kartičky v budoucnu neukazují.

Dcera a vztahy –

Kartičky u ní ukazují že dokáže milovat upřímně a ten kdo si získá její lásku tak je s ní Šťastný a spokojený protože ho zahrne hezkým upřímným citem a je mu věrná.
V blízké budoucnosti u ní kartičky ukazují přicházející dlouhodobý vztah s mužem.(věrný, tvrdohlavý, úspěšný,)

Co se budoucnosti týká – tak kartičky ukazují společné bydlení, vážný vztah a v dlouhodobější budoucnosti i možný Šťastný sňatek a dítě(syn).
Podle kartiček bych tedy řekla že brzy potká toho pravého jestli už s ním třeba nějaký ten kontakt nenavázala.

Práce- Kartičky u vás ukazují do budoucnosti spolehlivou , hezkou práci.V blízké době vás čekají po této stránce pozitivní změny.V budoucnosti budete mít dobré pracovní místo v dobrém kolektivu(Spíše muži).

U dcery se po pracovní stránce ukazují rovněž změny, nejspíše se dostane na nové lepší místo nebo jí povýší.Tato práce jí vydrží velmi dlouho a bude jí bavit.

Také bych řekla že finančně bude velmi dobře ohodnocena.

Finance- Podle karet ve výkladu soudím že máte trvalý slušný příjem.V budoucnu to tak i zůstane a ve výkladu je vidět i že se vám podaří nebo vyplatí nějaký dobrý obchod nebo investice.
Také je možné že vám někdo něco odkáže.Určitě však přijdou penízky na víc za které si budete moci splnit svůj sen.

Rok 2011 – 2012
V následujících měsících můžete očekávat že potkáte nebo upevníte svůj vztah s přítelem či kamarádkou.   Ukazuje se jistota a spolehlivost a také oddané přátelství a i věrnost jako taková k vaší osobě ze strany vašeho přítele, přítelkyně.(kamarádky)

V dalších měsících přijdou na řadu peníze a tady se ukazuje výnos, jistota a dlouhodobost.  Takže budete po finanční stránce velmi dobře zajištěna.

Ke konci tohoto období kartičky ukazují nějaké trápení s kamarádkou nebo starší rodinnou příslušnicí a takové smutnější čas po této stránce.

Nejspíše onemocní a vy jí budete nablízku a podporovat jí takže vás to svým způsobem zasáhne.   Jinak pro vás tento rok bude Šťastný a úspěšný. A možná vás čeká i něco v co ani nedoufáte.

Výklad karet online využijete, když chcete zachovat soukromí a anonymitu.

Subscribe to our mailing list

* indicates requirede-mail *
Napsal Kartářka v Výklad karet