Chcete-li si také nechat levně vyložit karty, podívejte se na www.vykladani.cz.

Vykládání z karet, věštba , věštění,výklady karet ,vztahový rozbor,velký výklad na vztah

Posílám slíbený výklad z karet.Nejdříve napíšu jak vztah vnímáte vy a po té jak vaše partnerka a nakonec se podívám na vaší budoucnost jak krátkodobou tak dlouhodobou.

Vy-

Karty ukazují že váš vztah je velmi složitý a problémy v něm se opakovaly a do budoucnosti by se měly tendenci vracet.

Ve výkladu se ukazuje že jste se rozešly ale nadále je mezi vámi silné pouto pravděpodobně dané z minulých životů.

Podvědomě- karty ukazují že vám partnerka chybí cítíte se bez rodiny osamělý.

Do budoucna karty ukazují že vaše pouto přetrhne až nová žena která místo po partnerce zaplní.

Partnerka –

Karty ukazují že vás má ráda,ale spíše se snaží citově od vás držet stranou a nedávat vám to najevo.Podle výkladu i ona přemýšlí občas o vás dvou ale v tuto chvíli návrat neplánuje.

Karty ukazují lod- jako symbol touhy-tedy může značit že v její životě je již nový partner nebo prostě jinou představu  budoucnosti a vztahu.

Podvědomě- karty ukazují že v minulosti k vám chovala velkou náklonnost a část z ní i nyní zůstala v jejím srdci avšak zůstaly zde i starosti které vás rozdělily.

Do budoucna karty z její strany ukazují že nejspíše bude v jejím životě jiný muž se kterým zůstanete co by s životním partnerem.

Krátkodobá budoucnost – karty ukazují že v následujícím roce se budete vídat.Ale váš vztah bude spíše formálního  a organizačního stylu.

Dlouhodobá budoucnost – Podle výkladu se v další budoucnosti více odcizíte.Ztratí se náklonnost ale i rozčarování které vám oběma ubližuje.

Karty ukazují že oba budete mít v životě jiné partnery a s nimi budete štatsnější.

2-Vy a dcera –

Dcera – karty ukazují že vás má ráda:Je k vám velmi připoutaná a chybíte jí.Je z toho všeho trochu zmatená a ráda by aby jste jí byl nablízku.

Podvědomě- karty ukazují náklonnost a to že je s vámi ráda.

Do budoucnosti karty ukazují na překážky které jí budou komplikovat trávit čas s vámi(Což je pravděpodobně váš rozhod a partnerkou.)

Vy- Karty ukazují na to že jí máte rád.Tužíte jí chránit a neztratit s ní kontakt.Považujete jí za krásné milé stvoření které vám dává radost a pocit naděje.

Podvědomě- Karty ukazují se snažíte aby jste se navzájem neztratili.

Do budoucna- karty říkají že váš vztah bude trošku komplikovaný díky vaší partnerce která později vstoupí do vašeho života.

Krátkodobá budoucnost – Karty ukazují že nyní bude nejspíše v péči matky.Ale budete se vídat a mít mezi sebou hezký vztah.

Dlouhodobá budoucnost – Karty ukazují štěstí a náklonnost.Ale také na krátké chvíle a omezený čas který spolu budete trávit.

Celkově karty radí aby jste váš vztah nepodceňovat a návštěvy dcery si naplánovat pravidelně aby měla jistotu kde vás uvidí.Bude se tak cítit lépe když aspoň něco bude pro ní jisté.

Celkově karty ukazují že si budete blízcí –a že jak moc to záleží hlavně na vás.

Varují před partnerkou (novou )která bude váš vztah trošku narušovat.

Vaše vztahy-

2012-2013

Zpočátku tohoto období  –

Kartičky ukazují na novou partnerku kterou teprve potkáte.Ale tento vztah nevydrží příliš dlouho přestože pro vás bude přínosem.

Podle kartiček váš vztah bude nevinný takže možná něco jako bližší přátelství.

V roce 2013 kartičky ukazují vážnější vztah se ženou se kterou si budete velmi rozumět.Podle výkladu váš vztah bude delší a zaplní prázdné místo.

Karty však ukazují že ani tento vztah nebude poslední láska ve vašem životě.

2013-2018-

Karty v tomto období ukazují že nějakou dobu budete žít nezávazným životem.Asi v polovině tohoto období věštba ukazuje že potkáte velmi atraktivní ženu  s dítětem která vás úplně okouzlí a s níž budete mít dlouhodobý láskyplný vztah.
Ukazuje se vzájemná důvěra a to že ona bude vaší životní družkou se kterou budete štastní.

Výklad karet online využijete, když chcete zachovat soukromí a anonymitu.

Subscribe to our mailing list

* indicates requirede-mail *
Napsal Kartářka v Výklad na vztah