Chcete-li si také nechat levně vyložit karty, podívejte se na www.vykladani.cz.

Vykladání, vyložím karty, kartářka

Posílám tedy výklad z karet:nejdříve napíšu pár slov k vám a k tomu jak vztah vnímáte vy a po té jak váš manžel a nakonec co věštba říká na budoucí vývoj vztahu.

Vy-

Kartičky na vaší straně výkladu mi ukazují že i přes to odcizení a pocity osamělosti ke svému muži stále v srdci chováte lásku a náklonnost.

Přála byste si najít opět cestu jak se sblížit.

Podvědomě- karty říkají že stojíte nyní na rozcestí a rozhodujete se co s tímto vztahem uděláte a kam ho posunete.

Do budoucna se na z vaší strany ukazuje nová snaha o lásku a hledání cesty které však nebude jednoduché.Chvílemi se budete cítit hodně bezmocně ale vztah nedokážete opustit a partnera se vzdát.

Po sexuální stránce by ale mělo dojít ke zlepšení, sblížení.

Manžel –

Karty říkají že on stále váš vztah bere vážně, cítí se v něm vázaný .Také k vám chová lásku přestože ani jemu nynější situace příliš nevyhovuje.

Kartičky říkají že vy a manželství jste pro něj takový záchytný bod, jistota ke které se vždy vrací.

Přál by si najít z toho všeho východisko a vnést mezi vás dva více spokojenosti a harmonie.

Podvědomě – i on cítí to odcizení a že se něco mezi vámi ztratilo.

Do budoucna se na jeho straně ukazuje že bude mít snahu ve vztahu zůstat a zlepšit jeho stav.Kartičky ukazují na náklonnost a přátelské jednání.Také oddanost.

Krátkodobá budoucnost – kartičky mezi vámi jsou spíše takové že vztah skutečně není a ani v blízké době nebude uplně ten pravý.Je zde znatelné odcizovaní přestože se oba jakoby snažíte o to s tím něco udělat.Avšak tak trochu neúčinně a každý po svém

V dlouhodobé budoucnosti  – Karty však ukazují že se přes vaše problémy dostanete a jako pár budete spolu.Tato krize vás posílí a lásku mezi vámi nezničí.

Věštba říká že vzájemně se opět hodně sblížíte a pochopíte se.Také to že i partner bude mít na tomto všem velkou snahu a zásluhu.

Karty radí- Aby jste za vaší lásku bojovala.Určitě to není tak beznadějné, jen se nyní vzájemně úplně nechápete.Manžel vás má stále v srdci jen je potřeba si připomenout to co vás spojuje.

Promluvte si , zajděte na místa kde jste spolu začínali a připomeňte mu vše co na vás má rád.

Ohledně dětí a rodiny karty říkají – že spolu děti budete mít 2.Také se ukazuje trošku nervozita a vliv lékaře na početí.Ale dětátka které přijdou budou vaše vlastní a přinesou vám hodně lásky a radosti.

Výklad karet online využijete, když chcete zachovat soukromí a anonymitu.

Subscribe to our mailing list

* indicates requirede-mail *
Napsal Kartářka v Výklad na vztah