Chcete-li si také nechat levně vyložit karty, podívejte se na www.vykladani.cz.

Výklad na vztah, věštba, věštírna online

Dobrý den.Posílám slíbený výklad z kartiček.Nejdříve napíši pár slov k vám a k tomu jak vztah vnímáte vy.

Vy-

Kartičky ukazují že pro vás je vztah příjemným zpestřením, dodává vám radost a energii.Přítele máte v podvědomí skutečně ráda a trošku možná i žárlíte na jiné ženy které se kolem něj motají.

Ráda byste si s ním hodně věcí vyjasnila zvláště ohledně vaší budoucnosti abyste měla ve o  vztahu větší přehled a věděla jak moc s ním do budoucna počítat.

Z vaší strany kartičky říkají že vás vztah bude směřovat spíše k tomu mileneckému vztahu, přítel vás bude nadále velmi přitahovat ale bude vás trochu trápit že  z toho zatím nebude více.

Přítel-

Ve výkladu se ukazuje že si je vědom překážek které vás rozdělují a proto se snaží držet své city na uzdě přestože jste žena kterou by milovat mohl.

Skutečně se kolem něj více žen motá, zahání tím prázdnotu když není s vámi.

Podvědomě –uměl by si představit rodinný život s vámi,Považuje vás za velmi přitažlivou a upřímnou ženu.

Do budoucna – pro něho budete stále milá a atraktivní žena se kterou bude trávit rád své volné chvíle a bude na vás pomýšlet s láskou.

Kartičky mezi vámi ukazují že vám spolu bude dobře a nevyloučila bych že se váš vztah časem posune dále.I když v dalším roce podle výkladu soudím že půjde stále spíše o milenecký vztah.

V dlouhodobější budoucnosti spolu budete možná i bydlet nebo mít společný domov.

Tudíž vztah podle kartiček budoucnost máJ

Ještě jsme vás chtěla poprosit jestli by vám nevadilo Anonymní zveřejnění výkladu z karet(bez jmen, nebo čehokoliv osobního)Na své stránky bych přiřadila výklad /pouze část mnou zpracovanou)Pokud souhlasíte budu ráda.Pokud ne vykládek samozřejmě smažu.

Výklad karet online využijete, když chcete zachovat soukromí a anonymitu.

Subscribe to our mailing list

* indicates requirede-mail *
Napsal Kartářka v Výklad na vztah