Chcete-li si také nechat levně vyložit karty, podívejte se na www.vykladani.cz.

výklad karet- vykládaní, věštění, vztahy – 2

Dobrý den.Posílám slíbený výklad z karet.Nejdříve napíšu jak vztah vnímáte vy po té váš přítel a nakonec se podívám na vaši společnou budoucnost- jak z hlediska krátkodobého tak dlouhodobého.

Vy-

Karty ukazují že jste se ve vztahu s přítelem cítila velmi štastná, dokázala jste se mu otevřít a důvěřovala mu.Nyní se mi ukazuje trápení a snění- také smutek a touha.

Podle výkladu toužíte po jeho lásce a návratu.

Podvědomě- karty říkají že nyní nevíte co od něho očekávat.Doufáte v obnovení vztahu a čekáte jak se vše vyvine.karty ukazují nejistotu a nešťastnou lásku

Do budoucnosti  – karty na vaší straně říkají že do vašeho života vstoupí nový muž.

Přítel-

Podle výkladu soudím že i on byl štasný s vámi.Vztah bral spíše vážně.Karty ukazují že rád vás má,ale již vás nemiluje.

V kartičkách je vidět že se s vámi cítí spokojený a uvolněný ale také že do jeho života již zasahuje  jiná žena.

Podvědomě- věštba říká že mezi vámi je ještě něco nedořešeno a bylo by potřeba si to vzájemně vyjasnit v kartách se ukazuje potřeba si vzájemně promluvit,aby jste oba mohli jít dál.

Do budoucnosti se na jeho straně ukazuje tajemství a velký vliv jiné ženy.

Krátkodobá budoucnost – Podle výkladu se váš přítel bude v dalších měsících rozhodovat co dále.Nejspíše se spolu ještě setkáte a budete spolu ještě dořešovat váš vztah,ale již se k sobě nevrátíte na stálo.

Dlouhodobější budoucnost– Karty říkají že si  každý naleznete jiného partnera- přesto si však budete nějakým způsobem vždy blízký a budete se vzájemně přitahovat.Určitě se ještě setkáte.

Kartičky radí – neohlížet se do minulosti a myslet spíše na budoucnost.Ta pro vás bude mnohem štatsnější pokud na přítele co nejdříve zapomenete.

Výklad karet online využijete, když chcete zachovat soukromí a anonymitu.

Subscribe to our mailing list

* indicates requirede-mail *
Napsal Kartářka v Výklad na vztah