Chcete-li si také nechat levně vyložit karty, podívejte se na www.vykladani.cz.

Velká tabule, výklad karet, věštění, vykládání z karet,46

Dobrý den.Posílám slíbený výklad z karet.Nejdříve napíšu pár slov k vám a k tomu jak vás vnímá vaše okolí.

Kartičky vás ukazují jako citlivou, nadanou, spolehlivou ženu.Umíte si jít za svým a máte poměrně dobrý přehled o všem co se okolo vás děje a co koho trápí.Lidé vám důvěřují a často se vám svěřují proto máte poměrně hodně přátel.

Vztah s partnerem-

Ve výkladu je váš manžel nad vámi – což značí že si ho velmi vážíte a že má nad vámi poměrně velký vliv.On je ve vztahu spíše ten vůdčí partner přestože se snaží aby jste jako partneři byli šťastní a rodina dobře zabezpečená.

Karty mezi vámi naznačují že je mezi vámi poměrně hezký a upřímný vztah a vzájemně si sebe vážíte a snažíte se jako rodina držet při sobě.

V budoucnosti vám hezký vztah vydrží a partner se nakonec k dětátku přesvědčit nechá když uvidí že je to pro vás tak důležité.

Už nyní o tom sám hodně přemýšlí a svůj  odmítavý postoj má spíše ze strachu o vás a také aby vás dokázal dobře zabezpečit než že by dalšího člena vyloženě nechtěl.I když touhu jako vy mít další dítě nemá.(ale to je u mužů časté, příliš nechtějí a pak jsou rádiJ

Ohledně dalšího miminka –

Karty říkají že se vám vaše přání splní a to tak do 2 let.Otěhotnění půjde dobře a těhotenství vyjde hned napoprvé.Miminko bude zdravé (bude to chlapeček)

Narodí se přirozenou cestou a to v pořádku.

On sám bude úspěšný, spolehlivý, a rozhodný.Kartičky ho ukazují jako hodné dítě a dobrého člověka kterému se bude v životě dařit zvláště ve zdravotnických oborech ale i v oblastech kde využije svou chytrost a talent.

Ohledně druhého dětátka karty říkají že jeho narození sice provázely komplikace ale do budoucnosti ho čeká spokojený život.Spíše zaměřený na rodinu a vztahy.Důležitější než práce a úspěchy se ukazují přátelé.

Práce-

Karty po této stránce ukazují že v budoucnosti vás čeká poměrně hezké místo pro práci a dobrým kolektivem.

Práce bude mezi lidmi a s lidmi:Na tomto místě vydržíte až do dalšího otěhotnění.

Bude se vám zde poměrně dařit.

Peníze –

Karty říkají že starosti po finanční stránce nemáte.Daří se vám dobře, peněz je dostatek a tak to zůstane i v budoucnu.

Také bych se nebála občas trošku pokoušet štěstíčko- kartičky jsou nakloněny tomu že by jste mohla něco vyhrát nebo najít.

Zdraví –

Podle karet můžete očekávat dobré zdravíčko, a to i v těhotenství.Drobné potíže se objevit mohou ale na životě vás ani miminko ohrožená nebudete.

Nejspíše v těhotenství budete více sledovaná ale  jak už jsem psala budete nakonec oba v pořádku.Karty radí – dodržovat rady lékaře, neriskovat.Ale to vy jistě nebudete.

Rok 2011 – 2012

Věštba říká že tento rok pro vás bude pozitivní z hlediska přiblížení se k vašemu snu.Nejspíše uděláte velký krok k jeho splnění nebo přímo otěhotníte.

Také se ukazuje celková spokojenost a rodinná láska.

Výklad karet online využijete, když chcete zachovat soukromí a anonymitu.

Subscribe to our mailing list

* indicates requirede-mail *
Napsal Kartářka v Výklad karet