Chcete-li si také nechat levně vyložit karty, podívejte se na www.vykladani.cz.

Věštění- výklad pro bratra, výklad karet

Dobrý den.Posílám slíbený výklad z kartiček.

Kartičky ukazují bratra jako poctivého čestného muže.Snílka kterého mají lidé rádi a má okolo sebe hodně přátel se kterými si rozumí.

Podle výkladu je také často zatěžovaný starostmi ohledně rodiny a přátel a díky tomu je občas trochu ustaraný a v jeho duši je neklid.

Začnu tedy tím nejdůležitějším- zdravíčkem– Kartičky v minulosti ukazují že byl v poměrně dobré formě- spíše sportovní typ.

Jedině co ho občas potrápilo byly drobné problémy z minulosti – ale nic co by ho jakkoliv ohrožovalo.

Do budoucna však kartičky ukazují na otázku zdraví myši pod stromem které symbolizují nahlodání pevného zdraví a se  zdravíčkem tedy asi skutečně potíže mít trochu bude.

I když celkově se dočká  vyřešení problému ho nejspíše čeká úplné zdravení a to že bude opět v pořádku a fit.

Bude muset absolvovat léčení, možná i trochu neobvyklé nebo též často značí chirurgické aby se jeho zdraví vrátilo do dřívější podoby.

Nejspíše půjde i o problém řešený v nemocnici jinak by se obtíže mohly opět vrátit.

Zvláště špatný efekt bude mít na vašeho bratra stres a neklid v oblasti citové .Naopak by mu prospěla pohoda a třeba i nějaký ten odpočinek na dovolené.

Práce-

Ohledně práce bych řekla že je práci velmi oddaný, možná až příliš.Pracuje poctivě a práce ho baví.Má zde přátelé a je oblíbený a uznávaný.

V přítomnosti se ukazuje ohledně práce  rozhodnutí – nespíše také ovlivněné jeho zdravím.

Do budoucnosti kartičky říkají že se na svou práci bude moci spolehnout a že ho čeká něco nového co mu velmi prospěje jak na těle tak na duši ale i finanční polepšení.

Láska –

Kartičky ho ukazují jako milujícího muže s oddanou rodinou.Do budoucnosti ho čeká v lásce harmonie a podpora zvláště ze strany někoho mladšího(mohou být děti) ale i třeba jiná něžná a milá bytost která mu bude velkou oporou.

Ohledně citů se ve výkladu ukazuje že svoji budoucnost stráví po boku ženy se kterou si rozumí a jsou si blízcí jak citově tak fyzicky.

Peníze– Podle kartiček si nemusí dělat po této stránce starosti- i když ho tak do půl roku čeká nečekaný výdaj tak v dalších letech se situace ukazuje jako harmonická a penízků bude dost.

Rok 2011 – 2012

Kartičky ukazují že v dalším roce se mu bude vést velmi dobře zvláště po finanční stránce.Také ukazují nový začátek a to že se vyřeší něco co ho dlouhou dobu trápilo (myslím že se bude týkat zdraví)

Takže bych řekla že ho čeká poměrně pozitivní rok J

Výklad karet online využijete, když chcete zachovat soukromí a anonymitu.

Subscribe to our mailing list

* indicates requirede-mail *
Napsal Kartářka v Výklad karet