Chcete-li si také nechat levně vyložit karty, podívejte se na www.vykladani.cz.

Velká tabule, online výklady na budoucnost, minulost a přítomnost

Dobrý den.Posílám slíbený výklad z kartiček.Nejdříve napíši pár slov k vám a k tomu jak vás vnímá vaše okolí, rodina a přátelé.

Kartičky ukazují že přestože ted máte před sebou i za sebou těžké chvíle tak se držíte skvěle a zvládnete to i do budoucnosti. Podle výkladu doufáte že brzy bude lépe.A taky že bude.Po té co překonáte překážky tak vás opět potká štěstíčko a pocit harmonie.Do vašeho života přijdou opět slunečné dny a vy sama budete cítit přicházející energii.

Taky bych řekla že dlouho sama nezůstanete.Podle vykládku ještě nějakého milého muže potkáte a ten dokáže trošku rozveselit vaše těžké dny a znovu vrátí radost a lásku do vašeho srdce.

Vaše okolí vás vnímá jako milou, otevřenou ,poctivou přátelskou ženu.
Máte velký vztah k rodině k dětem obzvláště .Váš partner i děti pro vás vždy byli na prvním místě.

Děti – kartičky říkají že mezi sebou jste upřímní.Pokud máte neshodu tak si o ní dokáže pohovořit a vyřešit to. City mezi vámi jsou upřímné a hezké. A do budoucna i zůstanou.
Zdravíčko – vaše zdravíčko by v budoucnosti mělo být vcelku v pořádku.V dlouhodobější budoucnosti vás možná trošku potrápí chronické potíže se srdíčkem.

V tom kratší předpovědi – je možné že vám bude špatně po psychické stránce , prostě smutno.To vás také nejspíš povede k tomu že si najdete přítele.

Ohledně něj se i ukazuje že je možné že půjde o více než flirt, budete se rozhodovat i o společném životě.

Práce – kartičky ukazují že v práci najdete v budoucnu oporu a povzbuzení.Možná ze strany nějaké kamarádky nebo práce sama o sobě pro vás bude trošku lékem jak se s tím vším vyrovnat. Můžete očekávat dobré zprávičky a možná i ohledně vašich penízků.

Po finanční stránce – V budoucnu se sebe budete schopna postarat sama.Penízky na slušný život a zaplacení potřebného mít budete. Tak se nemusíte bát.Spíše se ukazuje že za nějaký čas budete sklízet plody své práce, Takže to co jste v minulosti investovala.(nemusí jít o peníze, třeba i o čas, nápad..).Tak se vám vrátí.
Později ve stáří budete na placení ve dvou a také buďte moci počítat s podporou vašich dětí.

Vztahy- Kartičky ukazují ve vztahu změny.V příštím roce , možná i dříve trápení nahradí láska a touha. Co se týká vašeho muže- vy a vnímání vztahu- Považujete ho za muže dominantního muže.On byl spíše ve vztahu ten co měl hlavní slovo. Ale také rodinu chránil a vedl. Dodával pocit zabezpečení.

Před vámi je nyní velké rozhodnutí, velký krok.Vy sama byste sa ale rozvádět nechtěla.Raději byste našla jinou cestu a ve vztahu pokračovala.

Nejste ráda sama, vážíte si rodinných hodnot.Bojíte se finanční situace ale i tak jsou nějaké city které k manželovi máte.

Do budoucna se budete snažit o komunikaci a díky vám a vaší milé povaze mezi vámi bude docela poklidný vztah.K rozchodu sice dojde,ale dokáže se spolu domluvit.

Váš partner –
Kartičky ukazují že se rozhodl jít po jiné cestě.Je to takový trošku cestovatel.Má hodně svých tužeb a neváhá je následovat. Ze vztahu by rád odešel,ale také bych řekla že s vámi byl v manželství hodně štastný.

Do budoucnosti – Kartičky ukazují že vztah z jeho strany bude sice bez velkých citů,ale poklidný a harmonický.

Vše proběhne dobře, bude se snažit kvůli dětem vám nijak neublížit.

Stále vás považuje za milou a hezkou.

Rok 2011
Kartičky ukazují že přestože vás čeká rozchod s manželem tak tenhle rok pro vás bude úspěšný.

rozchod bude definitivní ale také vám uvolní cestu k novému štěstíčku.Možná obdržíte nějaké vyznání z lásky.Od rodiny se dočkáte upřímné podpory a lásky a nemusíte mít strach že budete osamělá.

Také by se mělo vyřešit něco ohledně financí což vám uleví.Možná se manželem dohodnete na něčem co bude dobré pro vás.

Výklad karet online využijete, když chcete zachovat soukromí a anonymitu.

Subscribe to our mailing list

* indicates requirede-mail *
Napsal Kartářka v Výklad karet