Chcete-li si také nechat levně vyložit karty, podívejte se na www.vykladani.cz.

Velká tabule, výklad karet, věštění, vykládání z karet,výklad karet online, výklad z karet levně,levný výklad z karet,155

Dobrý den.Posílám slíbený výklad z karet.Nejdříve se do karet podívám na to jak vás vnímá vaše okolí , vaše přání a celkové postavení ve vašem životě.

Karty vás ukazují jako milou komunikativní a společenskou.Citlivou,ale i rozhodnou.Podle výkladu toužíte po hezkém a harmonickém vztahu, rodině a dětech.

Ve výkladu se ukazuje že hezký vztah budete mít a jsou zde vidět i děti a rodinný život.

Váš vztah-

Co se lásky týká tak karty s tímto partnerem ukazují vážný dlouhodobý vztah.Na úrovni manželství.

Podle výkladu se nedávno ve vztahu něco změnilo.Ukazují se nečekané zprávy a změny.Nyní se nacházíte na pomyslném rozcestí kde se rozhodujete jak se vztahem naložíte.

Celkově karty říkají že je pro vás tento partner důležitý.Jde o člověk kterého znáte déle a velmi si ho vážíte.

Do budoucnosti karty ukazují že ve vztahu budete  pokračovat.Překonáte to co vás rozděluje nebo by vás mohlo rozdělit a ve vztahu zůstanete.

Karty též ukazují na někoho kdo do vztahu vstoupil a má na vztah nepříznivý vliv.

Co se partnera týká tak karty ukazují že  vás má rád.Někdy je trochu uzavřený a je proto složité porozumět jeho myšlenkám a postojům.Podle výkladu však máte v jeho životě důležité místo a váš vztah vnímá velmi intenzivně.

Vy a vztahy v budoucnosti-

Rok 2012-Karty ukazují na to že váš vztah bude narušovat nějaké tajemství.V následujícím  půl roce se trošku odcizíte ,ale nepůjde o nic co by váš vztah ohrozilo v jeho základech.Karty ukazují také na přítele který vám pomůže bude –li potřeba.

2013-

Karty ukazují spokojený vztah který se upevní a zesílí.Podle výkladu by v tomto roce mohl přijít na řadu větší krok jako svatba či děťátko.

2014-2019

Podle výkladu budete ve vztahu celkově spokojená.Trošku věštba ukazuje odcizení mezi vámi,ale vztah bude fungovat a láska z vašich srdcí nezmizí.

Práce-

Podle výkladu karty říkají že se nedávno něco v práci změnilo.Ukazuje se konec nějakého období a začátek nového.Též se ukazuje dům- jako symbol práce z domova nebo toho že je ve vaší práci skutečně dobrý a rodinný kolektiv.

Do budoucna karty naznačují že vás i po pracovní stránce bude čekat nějaké rozhodování,ale že ještě nějaký čas zůstanete ve stávající funkci.Též podle výkladu soudím že vás práce bude bavit a budete okolo sebe mít lidi které budete mít ráda.

Peníze-

Karty ukazují že v minulosti jste měla peněz dostatek k zajištění domácnosti.Podle výkladu i do budoucnosti se vaše dobrá situace udrží a vy budete zajištěná dobrým a stabilním příjmem.

Karty ukazují jistotu a spolehlivost a také pohodu- život bez starostí.

Zdraví-

V přítomnosti karty ukazují že jste zdravá.Zátěž je zde pouze po duševní stránce ve formě trápení a stresu plynoucího ze starostí v rodině.

To se v následujícím roce změní a vy  se budete  cítit lépe i lépe spát.

Do budoucnosti karty ukazují že vaše zdraví bude silné a pevné a že kromě drobností budete zdravá.Podle výkladu se mi ale ukazuje nemoc v rodině-Nejspíše otce který bude muset být s něčím léčen nejspíše u specialisty.Ukazuje se to v následujícím roce.

Rodina a děti-

Podle výkladu jste velmi citlivá žena s láskou k dětem.Karty ukazují že ve vašem životě budete mít více  dětí .Podle výkladu budou obě zdravé a bude vás pojit silné duševní pouto.

Svůj život prožijete po boku hodného muže a váš vztah bude po většinu času harmonický a pevný.

S rodiči bude rovněž váš vztah láskyplný a budete jim oporou v pozdějším věku,stejně tak jako jednou vaše děti vám.

Rok 2012-

Karty ukazují na složitější rok.Budou vás čekat změny ale i silné prožitky:V létě –na podzim se mi ukazuje nějaká delší která pro vás bude hodně přínosná.

Půjde spíše o soukromou záležitost a přinese vám hodně příjemných pocitů a uvolnění.

Závěrem přeji hodně štěstíčka.

Výklad karet online využijete, když chcete zachovat soukromí a anonymitu.

Subscribe to our mailing list

* indicates requirede-mail *
Napsal Kartářka v Výklad karet