Chcete-li si také nechat levně vyložit karty, podívejte se na www.vykladani.cz.

Velká tabule, výklad karet, věštění, vykládání z karet,výklad karet online, výklad z karet levně,levný výklad z karet,154

Dobrý den.Posílám slíbený výklad z karet.Nejdříve napíšu pár slov k vám a k tomu jak vás vnímá vaše okolí a po té se podívám na jednotlivé části jako je práce, vztah…

Karty vás ukazují ve výkladu nahoře veprostřed což značí že jste sebevědomá, máte nadhled.Dále karty ukazují že jste citlivá, spolehlivá a chytrá.Podle výkladu vám především záleží na rodině a nyní na tom dětátku které čekáte.

Přála byste si mít po svém boku hodného a přitažlivého muže se kterým byste mohli žít rodinným životem a být spolu šťastní.

Vztah a vztahy-

Nejdříve tedy začnu mužem na kterého se ptáte-

Karty ukazují že je to člověk který má ve vašem srdci stále ještě místo.Podle výkladu jste si vaším setkáním připomněla dřívější náklonnost na kterou už jste tak trochu zapomněla.

Karty říkají že i pro něj jako žena jste něčím důležitá a stále k vám jisté city chová.Podle výkladu však je nejspíše nějakým způsobem zadaný neboť se mi v kartách ukazuje do budoucna i jiná žena.

Ve vztahu k vám se bude něčím trápit.Ukazuje se mi had jako symbol toho že na vás nedokáže zapomenout ale ani být s vámi.

Do budoucna karty ukazují že ve vašem životě bude jiný muž,ale mezi vámi dvěma bude vždy něco co vás bude přitahovat.

Otec dítěte-

Ve výkladu se ukazuje že stojíte v tomto vztahu na rozcestí.Ukazuje se mi  rozhodování a to že máte partnera svým způsobem ráda,ale nejste si jím jistá.

Podvědomě- Vaše city vůči němu nejsou příliš hluboké.

Partner-

Podle výkladu se ukazuje že vám poskytne jistotu a zázemí pro vás i děťátko.Karty ukazují že vnímá trošku rozdílné postoje ve vašem vztahu ale chová k vám náklonnost.

Věštba ukazuje že mezi vámi bude vztah pozitivní i když trošku složitý.Podle výkladu však spolu dlouhodobě nezůstanete neboť se mezi nevytvoří tak silné pouto aby jste spolu zůstat chtěli.

Ve vašem životě se ukazuje jiný muž se kterým vytvoříte skutečné a silné partnerství:půjde o nového a neznámého muže se kterým se potkáte do 5 let.S ním budete mít i ty další 2 dětátka.

Zdraví

Podle výkladu jste vy zdravá a to děťátko které čekáte je zdravé také.Karty ukazují že s miminkem vše dobře dopadne a narodí se v čas který má./takže přibližně v termínu/

Podle výkladu bude rovněž chytré, úspěšné,Karty ukazují spíše dívku ale také to že budete mít dětí více.Podle karet víc než 2.Ty další 2 se narodí do poklidnějších a rodině stabilnějších podmínek.

Půjde bud o dvojčátka nebo děti brzy po sobě.

Celkově se mi jako rodina ukazuje že budete zdraví a nebudou vás zatěžovat žádné vážné obtíže.

K tomu bych dodala že v každém těhotenství se vyskytne bolení zda, tvrdnutí bříška…Ale nic z toho miminko neohrozí.

Práce-

Podle výkladu vás s příchodem miminka čekají pochopitelně změny.V následujících měsících vás čeká po pracovní stránce klid.Následně po té péče o miminko na kterou nebudete sama.

Peníze-

Karty říkají že po finanční stránce budete podporována partnerem tak i nejspíše někým dalším.Podle výkladu vás ohledně peněz čekají v budoucnosti nějaké záležitosti které bude potřeba si dohodnout a objasnit.

Celkově karty ukazují že na tom budete docela dobře a své děťátko zajistíte.

Rok 2012

Karty ukazují na štastný ,ale i hodně náročný rok.Podle výkladu se ukazují spory s partnerem, péče o děťátko ale také změny v oblasti lásky a partnerství.

Celkově se vám v následujícím  roce podaří vyjasnit  hodně nedořešených věcí.

Závěrem přeji hodně štěstí.

Výklad karet online využijete, když chcete zachovat soukromí a anonymitu.

Subscribe to our mailing list

* indicates requirede-mail *
Napsal Kartářka v Výklad karet