Chcete-li si také nechat levně vyložit karty, podívejte se na www.vykladani.cz.

Velká tabule, výklad karet, věštění, vykládání z karet,výklad karet online, výklad z karet levně,levný výklad z karet,150

Dobrý den.Posílám tedy výklad z kartiček.

Kartičky na vaší straně ukazují že se nyní velmi trápíte.Nedokážete na svého milého zapomenout a nevíte co z jeho strany do budoucnosti očekávat.

Kartičky ukazují že vám velmi změnil život a že toužíte udělat ve svém životě a vašem vztahu další krok a více se sblížit.

Podvědomě- kartičky ukazují touhu po komunikaci a lásce.

Do budoucna se z vaší strany ukazuje že se budete snažit přítele opět vidět a mluvit s ním.

Přítel- kartičky ukazují že na vás tež myslí,ale sám ještě uplně neví co chce.Je v tuto chvíli hodně zaneprázdněný a proto se nejspíše neozývá.

Karty říkají že na vás ale vzpomíná a přemýšlí o vás a o tom co udělat dále.Také se trošku bojí vážného vztahu je to dané z minulosti že málokomu se je ochotný takto otevřít a sám cítí že s vámi by šlo o něco více než jen krátký vztah.

Podvědomě-  ve výkladu se ukazuje otevřenost a náklonnost.

D budoucna se z jeho strany ukazuje že se vám ozve a napíše vám něco hezkého a milého.

Krátkodobá budoucnost – karty ukazují na to že se cítí osamělý a že se bude mít zájem s vámi více poznat.

Dlouhodobá budoucnost – Podle kartiček budete spolu i když než se stanete spokojeným párem budete muset překonat nějaké ty problémy.

Jedním z nich bude že se přítel bude trošku držet zpátky a bude mít trošku tendenci si své pocity nechávat pro sebe.

Ale vše spolu překonáte.

Práce –

Kartičky nyní ukazují trápení starosti a to že se snažíte hodně pilně plnit své ukoly a neztěžovat si.

V dalších měsících se však situace příliš nezlepší a i vám tak trošku již dojdou síly a trpělivost a rozhodnete se ozvat se a vše vyřešit domluvou.

Podle výkladu však ani toto nepomůže a tak se nejspíše rozhodnete najít nové místo.Což se vám podaří.

Do roku již karty ukazují harmonii a spokojenost.

Dobrý den.Posílám slíbený výklad z karet:nejdříve napíši pár slov k vám a k tomu jak vás vnímá vaše okolí.

Kartičky vás zobrazují jako ženu s velkou vnitřní harmonií, smířlivou, milou chytrou a také citlivou.

Podle výkladu toužíte po tom najít toho pravého muže pro život – správného muže pro budoucí možnou rodinu a zároveň vlídného a atraktivního partnera.

Práce-

Podle výkladu se ukazují po této stránce pozitivní změny- kartičky též říkají že se vám naskytne   možnost změny zaměstnání které by vám v budoucnu nabídlo více jistoty.

Celkově karty naznačují že práci budete mít jistou, dobře placenou a bude vás v budoucnu i poměrně bavit.Věštba říká že půjde o práci v mladším spíše žeském kolektivu.

Nová práce bude obnášet cestování bud za práci budete dojíždět nebo půjde o práci s různými obchodními cestami.

Zdraví –

Karty říkají že jste na tom zdravotně dobře.V budoucnu se ukazují drobné komplikace ale nic vážného.Spíše skutečně drobnosti typu nastydnutí…

Peníze-

Podle výkladu jste dobře finančně zajištěná , nezávislá žena které umí dobře hospodařit s financemi tudíž nemáte ani žádné vážné starosti.

V budoucnu karty varují před ztrátou typu odcizení nebo špatného obchodu či koupě- proto si pozorně pročtěte smlouvy a promyslete případné investice.

Rodiče-

Kartičky ukazují že pokud vás poprosí o pomoc tak jim pomožte ale jinak se do problémů raději nemíchejte.Mohlo by to způsobit spory v rodině a to by nebylo dobré pro nikoho.

1  – Partnerství – Stávající přítel –

Vy-

Kartičky na vaší straně říkají že jde spíše o takový bezstarostný vztah, poměrně harmonický.Také ukazují na tajnosti z vaší strany a že nyní hodně přemýšlíte nad tím druhým přítelem.

Přítel –

Karty říkají že on váš vztah bere spíše vážně.Cítí k vám velkou náklonnost a  touží po tom být s vámi.Považuje vás za atraktivní ženu pro život.

Krátkodobá budoucnost – Podle výkladu mezi vámi bude harmonie a váš vztah bude hezký.Kartičky ukazují na společné příjemně prožité chvíle.

Dlouhodobá budoucnost– Věštba říká že dojde k velkému životnímu rozhodování ale že nejspíše s tímto přítelem nebudete přestože vztah mezi vámi bude jakoby fungovat tak vám nebude přinášet to co byste od vztahu očekávala.

2 – Nový přítel –

Karty říkají že o novém partnerovi velmi přemýšlíte a toužíte po tom ho více poznat.Přitahuje vás a vzájemně si rozumíte.Podvědomě – karty ukazují že vám přijde jako zajímavý muž pro vážný vztah i pro život i když si v tuto chvíli nejste jistá ani jím že je to ten pravý.

Přítel –

Karty ukazují že i vy pro něj jste velmi obdivuhodnou ženou a že se mu velmi líbíte.Karty ukazují že hledá také spíše vážný vztah a jistotu.Podvědomě- rád by vás více poznal a sblížil se s vámi.

Krátkodobá budoucnost- podle kartiček máte osud tohoto vztahu spíše v rukou vy a je na vás jak se rozhodnete.Rozhodně budete mít v blízké budoucnosti na tento vztah osudový vliv.

Dlouhodobá budoucnost – Karty říkají že se s přítelem sblížíte a navážete krásný dlouhodobý vztah.

Bude pro vás tím pravým parterem.

Výklad karet online využijete, když chcete zachovat soukromí a anonymitu.

Subscribe to our mailing list

* indicates requirede-mail *
Napsal Kartářka v Výklad karet