Chcete-li si také nechat levně vyložit karty, podívejte se na www.vykladani.cz.

Velká tabule, výklad karet, věštění, vykládání z karet,výklad karet online, výklad z karet levně,levný výklad z karet,146

Dobrý den.Posílám slíbený výklad z karet.Nejdříve napíši pár slov k vaší kamarádce a po té rozeberu jednotlivé životní etapy.(výklad budu psát jako bych ho psala jíJ)

Kartičky vás  ukazují jako vzdělanou přitažlivou a osobitou ženu.Máte okolo sebe hodně lidí kteří vám důvěřují a vy jim.Kartičky ukazují blízké a oddané vztahy .

Ve výkladu se ukazuje že vás v tuto chvíli něco velmi tíží a vy jste z toho trošku nervózní a utrápená.

Podle výkladu však brzy obdržíte dobré zprávičky která vám pomohou najít ztracenou harmonii.

Partnerství –

Karty říkají že ve vašem vztahu jste k sobě upřímní a vy si svého partnera velmi vážíte.

Podle karet je mezi vámi stále velká přitažlivost a snažíte se oba aby váš vztah fungoval jak by měl.

Do budoucnosti se váš vztah bude vyvíjet spíše pozitivně, karty ukazují že ve vztahu dojde k nějakému rozhodování které ho posílí a přinese do něj pozitivní změny.

S mužem vašeho srdce vás čeká v dalších letech spokojené období a také něco nového a krásného co vás ještě více spojí.

Zdravíčko –

Výklad říká že v minulosti jste měla se zdravíčkem starosti, šlo spíše o krátkodobější problém díky kterému jste se necítila úplně v pořádku ale i v tuto chvíli je již opět vše jak má být.

Do budoucnosti karty ukazují že se svým zdravím budete spokojená a budete se i vnitřně cítit lépe a svěže protože starosti které vás trápí tak se vyřeší.

Práce-

Karty v minulosti říkají že jste ve své práce dlouhodobě a že vás i poměrně bavila a naplnovala.Do budoucnosti kartičky ukazují že po této stránce přijdou nové změny – nevyloučila bych ani nové místo a to asi do 1-2 let.

Rozhodnete se tak na základě velmi zajímavé nabídky a to nejen finanční ale i co se náplně práce týká.

Peníze –

Věštba ukazuje že do budoucnosti můžete očekávat spolehlivý příjem a také navýšení platu díky novému zajímavému zaměstnání.

Karty říkají že peněz budete mít dostatek a budete s nimi hospodařit ke své spokojenosti a to i z dlouhodobého hlediska.

Domov a rodina –

Karty ukazují harmonii spokojenost a poklid.Máte dar vytvořit krásné prostředí a teplo rodinného krbu díky kterému se k vám lidé vždy rádi vrací.

Podle kartiček to tak bude i s vašimi dětmi se kterými se ukazuje oboustranně krásný spokojený vztah

Rok 2011 – 2012

Podle karet vás v následujícím roce čeká mnoho pozitivních změn.Kartičky ukazují vaší spokojenost a nalezení klidu ve věcech které vás v poslední době trápily.

Také se ukazuje příchod nového člena v rámci vaší rodiny.

Výklad karet online využijete, když chcete zachovat soukromí a anonymitu.

Subscribe to our mailing list

* indicates requirede-mail *
Napsal Kartářka v Výklad karet