Chcete-li si také nechat levně vyložit karty, podívejte se na www.vykladani.cz.

Velká tabule, výklad karet, věštění, vykládání z karet,výklad karet online, výklad z karet levně,levný výklad z karet,145

Dobrý den.Posílám slíbený výklad z kartiček.

Nejdříve tedy k první otázce.

Kartičky ukazují že v tuto chvíli máte po pracovním stránce trošku starosti.Toužíte a sníte o nové a lepší práci kde byste se cítila lépe.Kartičky ukazují že si to v tuto chvíli však prozatím necháváte spíše pro sebe.

Kartičky ukazují že změnit práci pro vás bude rozumné řešení jelikož jste na svém místě již delší dobu ne uplně spokojená a do budoucnosti by se na stávajícím místě žádná změna nestala.

Kartičky z vaší strany ukazují do rok a půl změnu a to že si najdete práci jinou.

Věštba říká že zpočátku méně placenou (jen o málo ale s možností růstu a většího výdělku)

Z hlediska kolektivu – to bych řekla že bude podobné.Nejdete zde nové přátelství ale i lidi které nebudou takový jak se na první pohled budou tvářit.

Proto bych byla zpočátku opatrná než se rozhodnete někomu plně věřit.

V nové práci vydržíte dlouhodobě a budete spokojenější.I když jisté vyhrady má člověk všude.

Manželství –

Kartičky ukazují že podvědomě už je pro vás manželství skončené aspon po té citové stránce.Podle výkladu jste do něj vstupovala s jistými naději a touhami které bohužel nesplnilo.Do budoucna karty ukazují že budete hledat lásku jinde a nejdete si jiného muže se kterým se budete cítit štastně.

V krátkodobé budoucnosti karty  ukazují ve vašem manželství povrchní city a to že se spolu sice domluvíte avšak vztah mezi vámi je spíše přátelský až chladný.

V dlouhodobé budoucnosti – Karty ukazují na to že mezi vámi a sblížením budou překážky a že se bude pro vás velmi obtížné vzájemně se sblížit proto si každý z vás bude žít po svém a najde si jiného partnera.

Takže sama nebudete –lásku ještě potkáte.Půjde spíše o mladšího muže a mezi vámi budou velké city.

Třetí otázka-

Karty říkají že v blízké době zatím změna nebude,ale Do několika let ano.Kartičky ukazují že vaše problémy s nimi skončí.

Čtvrtá otázka-

Kartičky ukazují že ano.

Pátá otázka-

V krátkodobé budoucnosti se ukazují opakované potíže z minulosti může být třeba ne úplně zhojený zraz který občas pozlobí . Také  pozor na střevní chřipky u dětí a u mužských členů rodiny.

Jinak z hlediska dlouhodobého se ukazuje dobré zdravíčko a spokojenost.

Šestá otázka –

Kartičky ukazují že to ještě není dané,ale vlohy k tomu máte a pokud se do toho dáte budete v tom úspěšná.

K vaším soukromým otázkám.- myslím že není.Že jej člověk může změnit.Proto se lidé chodili radit ke kartářům aby se mohly špatným věcem vyhnout.

K druhému dotazu- myslím že cílem je se stát nesobeckou a plnou lásky.Najít harmonii a být se všemi dušemi v harmonii a smíření.Po té nalezne klid .I když pro normálního člověka je hrozný pocit že už se znovu nenarodí – a doufá že ano a zase okolo sebe bude mít všechny co má rád.Proto si říkám že málokomu se být skutečně osvícený povede a většina z nás má před sebou ještě hodně životů.:-)

Sen- i když váš sen byl tedy strašidelný tak obě věci voda i dítě jsou symboly dobrých událostí a úspěchu.Takže vás čekají milé novinky a příjemné věci.

Výklad karet online využijete, když chcete zachovat soukromí a anonymitu.

Subscribe to our mailing list

* indicates requirede-mail *
Napsal Kartářka v Výklad karet