Chcete-li si také nechat levně vyložit karty, podívejte se na www.vykladani.cz.

Výkladání z karet, výklady,výklady budoucnosti, věštění z karet, vztahový rozbor

Posílám slíbený výklad z karet.Nejdříve napíšu pár slov k vám a k tomu jak vztah vnímáte vy a po té jak váš partner a nakonec se podívám na to jak se váš vztah bude vyvíjet do budoucna.

Ve výkladu k vám budu upřímná, napíšu přesně to co mi poodhalí karty.

1-Vy a váš nynější přítel

Vy-

Karty ukazují že k němu lásku chováte,ale jsou věci a povahové rysy které vás na něm velmi trápí a odrazují vás od pokračování vašeho vztahu.

Podle výkladu vám na něm záleží,ale láska není natolik hluboká,aby jste si toho nevšimla a nebo s tím chtěla neustále bojovat.

Podvědomě- hodně přemýšlíte o tom že by jste tento vztah ukončila a dala šanci vašemu bývalému příteli a vašemu pro vás více blízkému vztahu.

Do budoucna karty ukazují že budete některé věci raději tajit a nechávat si je pro sebe aby jste se vyhnula nepříjemnostem ve vašem vztahu.

Přítel

Karty ukazují že váš vztah bere vážně.Má pocit že k němu patříte a neváhá o vás bojovat proto čemukoliv co by mu vás mohlo vzít.Žárliví je tedy dost a samotného ho jeho povaha často trápí protože se díky ní necítí klidně a spokojeně jako člověk který bere věci normálně.

Podvědomě- jsou však jeho city i láska k vám velmi čistá a upřímná.Taktéž jeho úmysly s vámi.

Do budoucna se ukazuje že na vašeho bývalého bude žárlit dokud s ním budete jakkoliv v kontaktu.

Krátkodobá budoucnost-Karty ukazují že v tomto vztahu nebudete úplně spokojená.Ale bude pro vás i složité z něj odejít nebo něco změnit.(do roku)

Dlouhodobá budoucnost-Karty ukazují na tajemství které vás bude rozdělovat.Také to že láska k partnerovi nebude natolik silná,aby jste v tomto vztahu chtěla zůstat navždy a proto se rozhodnete pro ukončení tohoto vztahu.(do 3 let)

Vy a váš bývalý přítel

Vy

Karty ukazují že jste s ním štastná.Cítíte že je to vaše spřízněná duše a stále jste na něj úplně nedokázala zapomenout.

Karty však též ukazují na nejistotu danou jeho pohledem na závazný vztah.Cítíte že zatím není připravený a trochu se bojíte opětovného zklamání.

Podle výkladu vám to přesto nedá v skrytu duše toužíte po tom  ním být něco více nežli jeho kamarádka.

Podvědomě- jste stále k tomuto vztahu připoutaná a tak trošku zatěžuje i váš nynější vztah.Každý na té žárlivosti máte svůj podíl.Nynější přítel je žárlivý,ale má k tomu k trochu důvod co se vašich citů týká.

Do budoucna karty ukazují že se budete kvůli bývalému příteli trápit a nebudete moci na něj dlouho zapomenout.Váš vztah bude vždy něčím trochu více a to oboustranně.

Bývalý přítel-

Zde bych řekla že s jeho city je to podobné jako s těmi vašimi.Také se ukazuje trošku žárlivost.Jen s představami vašeho vztahu se lišíte.V tuto chvíli stále vnímá váš vztah za uzavřený i když jsou chvíle kdy po vás zatouží.

Podvědomě-Věštba říká že i vy jste jeho životní láskou a osudovou ženou i když vám osud v tuto chvíli být spolu nepřeje.

Do budoucna karty ukazují že bude vašeho rozchodu litovat a trápit se kvůli tomu.

Krátkodobá budoucnost-Karty ve vašem životě ukazují jiného muže.Zatím nebude vhodná doba něco na vašem vztahu měnit.

Dlouhodobá budoucnost-Karty ukazují oboustrannou touhu.Ve chvíli kdy bude chtít váš vztah posunout dále vy již budete zadána ve vztahu s jiným mužem ale natolik závazně že váš vztah bude moci být pouze přátelstvím.

Tedy bych řekla že ani tento už nebude tím  kterým založíte rodinu.

I když děti se ukazují ale s úplně jiným mužem.

Závěrem přeji hodně štěstíčka a sil.

Výklad karet online využijete, když chcete zachovat soukromí a anonymitu.

Subscribe to our mailing list

* indicates requirede-mail *
Napsal Kartářka v Výklad na vztah