Chcete-li si také nechat levně vyložit karty, podívejte se na www.vykladani.cz.

Výklad z karet, věštění, věštba, vztahy

Dobrý den.Posílám slíbený výklad z kartiček.nejdříve napíši pár slov k tomu jak vztah vnímá vaše žena a po té vy.Nakonec se podívám na společnou budoucnost  a co udělat aby vztah vydržel.

Vaše paní – Kartičky ukazují spolehlivou, věrnou ženu která váš vztah bere velmi vážně.Má vás stále ráda, cítí že mezi vámi je stále jisté pouto,ale svým způsobem se před vámi uzavírá.

Přála by si vás opět milovat jako dříve ale jsou zde překážky které jí v tom brání.

Momentálně v jejím podvědomí je skutečně myšlenka rozchodu přestože to pro ní není snadné.

Do budoucna z její strany věštba ukazuje že se bude trápit.Ve výkladu karty ukázaly hada jako symbol toho že dotyčný je k partnerovi připoután ale zároveň s ním už být nechce.Nemůže ho opustit(třeba ho miluje ale není a ním štastný).

Vy – Karty naznačují že se ve vztahu něco pokazilo, bylo zničeno.Tato žena je pro vás velmi důležitá a považujete jí za životní lásku.

Přál byste si být s ním a aby vám bylo souzeno prožít spolu celý život.

Podvědomě- jste s ní štastný.Přinesla do vašeho života lásku a harmonii.

Velmi vám a ní proto záleží.

Do budoucna se z vaší strany zdá že po ní i nadále budete toužit a budete se trápit jak váš vztah dopadne a jak se vyvine.

Podle kartiček se v blízké budoucnosti ukazují nějaké spory a hádky.také nedorozumění které vztah budou zatěžovat.Avšak k rozvodu prozatím nedojde.

Dlouhodobá budoucnost – Kartičky i po té naznačují že mezi vámi bude velké pouto.Stane se něco nečekaného co vztahu pomůže k překonání některých překážek a dojde ke zlepšení.

Proto myslím že máte velkou šanci že se vaše láska opět zpraví a k rozvodu nedojde.

Kartičky radí  – změnit se .Překvapit partnerku nějakým milým gestem které by nečekala.Poradte se s kamarádkou která vás zná oba co by podle ní pomohlo aby se vztah z její strany změnil a začala opět uvažovat o tom že bude s vámi.

Šanci na záchranu vaší lásky stále máte.Kartičky vám přejí.

alprazolam online no prescription

Výklad karet online využijete, když chcete zachovat soukromí a anonymitu.

Subscribe to our mailing list

* indicates requirede-mail *
Napsal Kartářka v Výklad na vztah