Chcete-li si také nechat levně vyložit karty, podívejte se na www.vykladani.cz.

Velká tabule, výklad karet, věštění, vykládání z karet,výklad karet online, výklad z karet levně,levný výklad z karet,153

Dobrý den.Posílám slíbený výklad z karet.Nejdříve napíšu pár slov k vám a k tomu jak vás vnímá vaše okolí a po té se podívám na jednotlivé  životní úseky.

Karty vás ukazují jako ženu s velkým srdcem pro kterou je rodina a děti to nejdůležitější čemu věnuje veškerou lásku a energii.Jejich dobro, zdraví a štěstí je pro vás nade vše.Podle výkladu si především přejete aby jste jako rodina byli v pořádku a měli mezi sebou krásný a harmonický vztah.

Začnu tedy partnerstvím-Karty vás ukazují tváří k partnerovi, ve výkladu si hledíte do očí a objevujete se i ve vzdálenější budoucnosti což značí že mezi vámi je vřelý,upřímný vztah který vám vydrží i v dalších letech.

Podle výkladu je mezi vámi pouto natolik silné že by jste se ani snadno rozejít nemohly.Karty říkají že se velmi milujete hlubokou a dlouhodobou láskou která už je natolik vyzrálou že si jste sebou vzájemně jisti což u obou posiluje jejich duševní vývoj i sebevědomí.

Výklad říká že jako rodina tvoříte silný celek a bude to tak i do budoucnosti Vaše vztahy a vazby budou pro vás i děti přínosem celý život.

Co se manželství týká tak karty ukazují že vás v budoucnosti potrápí trošku žárlivost na mladou atraktivní ženu která projeví o manžela zájem.Zůstane to však pouze u žárlení.Manžel si velmi váží vás i rodiny a tak její zájem nebude opětovat.Pouze mu zalichotí.

Celkově karty ukazují že vám věrnost vydrží a zůstanete spolu až do konce a kromě drobných neshod které vyřešíte váš vztah nic zatěžovat nebude

Práce-

PO pracovní stránce karty ukazují že nyní i v další budoucnosti budete podporována partnerem jako žena v domácnosti.Podle výkladu jste takto spokojená.

Do budoucnosti karty ukazují že nejspíše budete nějaký čas pracovat z domova nebo pracovně vypomáhat manželovi.

Na co si dát pozor- U manžela na úrazy.

Peníze– karty ukazují že po finanční stránce jste na to dobře.Ukazuje se pravidelný vyrovnaný příjem který vám zajištuje slušné živobytí a bezproblémové zajištění rodiny a dětí.

Můžete se spolehnout na podporu manžela a sama se snažíte též přispět když můžete.

Do budoucna karty ukazují že v následujících měsících vaše situace bude dobrá a vám se bude dařit dobře.

Na co si dát pozor?-Na ukvapené rozhodnutí, třeba při koupi  nákladnější věci.Karty ukazují že by jste mohla pak dlouhodobě litovat- zvláště při koupi realit, pozemků, uzavírání smluv..Potíže které by s koupí by byly spojené by se opakovaly a vám přiděly starosti.

Zdraví-

Karty ukazují že vás v blízké rodině nyní nic vážného netrápí.Uvědomujete si jeho důležitost a velmi vám záleží především na zdraví dětí.Podle výkladu vám všem bude zdraví dobře sloužit.Dětským nemocem se samozřejmě nevyhnete ale žádné vážné onemocnění které by zanechalo trvalé následky vás neohrožuje.

Do budoucnosti  karty varují spíše před těmi dětskými úrazy zvláště ve škole a při sportovních činnostech.

U vás karty v pozdějším věku ukazují potíže s oběhovým systémem, srdcem- třeba vyšší tlak a podobně.

Nyní se ukazuje že jste v pořádku jak po tělesné tak i spokojená po té duševní stránce.

U manžela to jsou ty úrazy – které by mohly mít dlouhodobější hojení.

Děti obecně-

Karty u vašich dětí ukazují že budou mít štatsné a harmonické dětství.Podle výkladu z nich díky němu vyrostou vyrovnané sebevědomé bytosti které se nebojí překážek a umí jít za svým štěstím a úspěchem.

Podle kartiček dvě z dívek budou mít velmi úspěšný život po stránce životní a rodinné.Zbylé dvě děti zase uspějí spíše v práci, karieře a splní si svá přání.

Celkově karty ukazují že v životě budou spokojené, budou k vám mít blízko a budou vám v životě dělat radosti spíš nežli starosti.

U zdraví se ukazuje spolehlivost a spokojenost.

Rok 2012

Celkově se ukazuje harmonický rok co se vztahu týká, Podle výkladu se mi zpočátku roku ukazuje úspěch v obchodu, nebo činnosti spojené s cestováním, dobré a štasné zprávy ve Věřina které vám velmi záleží.

Karty ukazují hezký a pevný vztah s přítelem který vám bude oporou a díky němuž se budete cítit štastná a chráněná.

Ke konci roku karty varují před nečekanou příhodou ve společnosti (může být třeba i park) která by mohla být pro vás nepříjemná.(Karty ukazují úraz či podobnou mrzutost.)

Výklad karet online využijete, když chcete zachovat soukromí a anonymitu.

Subscribe to our mailing list

* indicates requirede-mail *
Napsal Kartářka v Výklad karet