Chcete-li si také nechat levně vyložit karty, podívejte se na www.vykladani.cz.

výklady karet, velká tabule, rozbor karet na vztah a věštětní budoucnosti

Dobrý den.Posílám tedy slíbený výklad z karet.Nejdříve napíši pár slov k vám a k tomu jak vás vnímá vaše okolí a po té rozeberu jednotlivé věci jak práce…

Kartičky vás ukazují jako velmi silnou ženu která je oddaná rodině.Jste citlivá, komunikativní, tolerantní a chytrá.

Ráda byste opět našla ve svém životě klid a harmonii zejména v oblasti lásky a partnerství.

Ve výkladu se ukazují potíže v partnerství(dlouhodobém vztahu, manželství),

Kde jste vy a váš partner k sobě otočení zády a máte problém si mezi sebou komunikovat a být sobě upřímní v oblasti toho jak se cítíte.

Do budoucna se zdá že díky tomuto problému se dostanete do dlouhodobých sporů ze kterých nevíte jak ven.A každý si bude žít tak trošku po svém.

U vás se ukazuje že lásku budete hledat v jiném muži (v tom o kterém jste se zmínila)Je mezi vámi silné karmické spojení a tak jste si velmi blízcí a zvláště to pociťujete nyní když vám láska a pochopení chybí.

Rozbor vztahu – vy a váš dlouhodobý partner –

Kartičky říkají že vy nyní ve vztahu cítíte nejistotu, malou snahu ze strany partnera.Bojíte se že láska mezi vámi skončila , že si již nemáte co říci.

Přesto však máte partnera stále ráda a je to pro vás důležitý muž vašeho života.

Podvědomě- vám na něm stále záleží a snažíte se aby jste si byli opět bližší přestože to není jednoduché a velmi vás to vyčerpává.

Do budoucnosti – S partnerem budete mít mezi sebou spory a vy sama po určité období svou lásku a naději upnete ke kamarádovi.

Partner –

Kartičky říkají že i přes to vše i on vás má stále rád a cítí se ve vaší přítomnosti dobře i když je váš vztah zatížen jeho malou snahou, ochotou a tím že na vás nebere ohledy tak jak by měl.

Do budoucna – karty ukazují že se straně něco co jeho postoj změní a on se na vás i váš vztah začne dívat jinak.Více si bude domova vážit přestože k dokonalosti bude mít jeho chování ještě daleko můžete očekávat zlepšení.

Krátkodobá budoucnost – Karty ukazují další osobu která ovlivní váš vztah-muže který vám bude po boku a bude pro vás oporou.Na druhou stranu vašemu partnerovi to trochu otevře oči a bude se více snažit něco změnit.

dlouhodobá budoucnost – Podle výkladu můžete očekávat že se váš vztah opět stane lepším.Bude mezi vámi láska, štěstí a trvalé spojení.Manželství nebo trvalý vztah takový ve kterém budete štastná.

Karty radí – Nebýt na to sama, věřit si- silná osobnost jste a váš partner potřebuje vědět kde jsou vaše meze.Dejte mu více najevo své potřeby, pokuste se promluvit si o svým trápeních a proč je to mezi vámi takové složité.Třeba i v poradně na vztahy s další nestrannou osobou.

Rozbor vztahu vy a přítel(kamarád)-

Kartičky na vaší straně ukazují silný vliv tohoto muže na vás.Je mezi vámi velmi silné citové spojení a také si rozumíte jaks e říká beze slov.Dokážete se podpořit jako přátelé a zároven se velmi přitajujete jako muž a žena.

Není divu že vás to k sobě poutá.

Ve výkladu se ukazuje že chvíle s ním jsou pro vás velmi přínosné a ráda si s ním povídáte nebo píšete.

Do budoucna – vás tento vztah bude trochu svádět k tomu aby mezi vámi bylo něco více- spíše až milenecký vztah.

On – Karty ukazují na přátelství a velkou náklonnost.Zhruba bych mohla napsat že cítí to samé co vy.je si vědom překážek které vám ve vztahu brání a trápí ho to.

Do budoucna – věštba říká že bude ve vztahu s vámi pokračovat a bude mu na vás velmi záležet.

Krátkodobá budoucnost – Karty ukazují tajnou lásku  – přátelství a to že si budete velmi blízcí.

Dlouhodobá budoucnost – Podle výkladu si vy dva budete vždy hodně blízcí přestože každý budete žít nakonec s jiným partnerem.Vztah mezi vámi se udrží později v podobě takové nenaplněné životní lásky avšak dosti krásné než aby jí člověk někdy litoval.

Kartičky radí- že nejlepší je být ve vztahu ke kamarádovi upřímná a nechat věci lynout.

Práce- Po této stránce kartičky ukazují že došlo k jistým změnám a nyní vás tam něco netěší přestože jinak pracovní nápln a typ práce vás sama o sobě je pro vás poměrně zajímavá.

Do budoucna kartičky ukazují navíc starosti s tím jestli vaše pracovní místo zůstane a vy nebudete muset hledat jiné.

Ale podle kartiček mít obavy nemusíte- práci mít budete a postupem času – tak do roku se situace opět zklidní.Navíc se v kartách ukazuje na konci tohoto období i nějaký větší úspěch který bude ocenění a bude vám velmi k dobru.

Peníze- Ve výkladu se zdá že brzy obdržíte pěkné zprávy na které již delší dobu čekáte.Vyřeší se tím vaše starost a budete se cítit lépe.

I když nedostatkem peněz netrpíte- můžete i tak očekávat zlepšení a to že se povede ještě lépe.

Budete jako rodina dostatečně zajištěná a spokojená.

Zdravíčko – Karty říkají že nyní potíže žádné vážné nemáte.Spíše se cítíte špatně díky stresu a dlouhodobější starosti,ale nic co by bylo způsobeno fyzicky špatným stavem či nemocí.

Přesto však pocit únavy, smutku  neklidu karty radí nepodceňovat.Takovéto věci bývají často spouštěče ke skutečným nemocem.

Do budoucna vás nejspíše potrápí opakující se problém – nemoc která může souviset se zažíváním a trávicí soustavou jako takovou nebo také  s ženskými záležitostmi.Nejlepším způsobem jak se toho zbavit bude řešit potíže co nejdříve a snažit se být více v klidu (jak jen to nejvíce v dané situaci půjde).

Rok 2011 -2012

V následujícím roce můžete očekávat změny v práci, partnerství a to změny velmi pozitivní.Nebojte se tedy že vaše trápení bude trvat věčně.:-)

Výklad karet online využijete, když chcete zachovat soukromí a anonymitu.

Subscribe to our mailing list

* indicates requirede-mail *
Napsal Kartářka v Nezařazené