Chcete-li si také nechat levně vyložit karty, podívejte se na www.vykladani.cz.

Výklad z karet na minulé životy

Dobrý den.Posílám slíbený výklad kartiček.
Dívala jsem se tedy jestli jste se zmíněným mužem měli v minulých životech něco společného a popřípadě co vás k sobě poutá.

Kartičky ukazují že jste  v dávných životech již potkali.První vaše společné setkání bylo asi před 500 lety na našem území.
Podle kartiček jste si hned zpočátku velmi rozuměli a něco vás k sobě vždy poutalo.

Ve vašem vztahu bylo hodně smutku a touhy.Nejspíše jste byla pro něj nedosažitelnou ženou a on pro vás nedosažitelným mužem protože jste oba byli zadaní a měli své rodiny a děti.

Oba jste pocházeli z dobře situovaných rodin.   Přesto jste svým srdcím poručit nedokázaly a radovali jste se aspoň z chvilkových pocitů radosti a nevinných setkání.

Vztah se však projevil a způsobil u vás s vašimi právoplatným partnery spory a tak jste museli i od těchto nevinných schůzek upustit .Přesto však jste k sobě zůstali po celý život připoutání a oddání vaší lásce.
Možná proto jste naplnění vaší lásky hledali i v dalším životě.

Ve vašem dalším životě – kartičky ukazují že jste měli více štěstí a osud a dohodnuté manželství svedly vaše cesty opět dohromady.   Žili jste si dobře , živili jste se výnosným obchodem a měli jednoho syna.

Váš vztah byl velmi funkční a harmonický.Trval dlouho a byl jste v něm oba Šťastní.Vaše životy rozdělila až nešťastná událost. Nejspíše uraz manžela.
Po té jste už další partnerství nehledala a svůj život jste dožila sama ve společnosti své rodiny.

Po tomto životě kartičky ukazují až život nynější.Možná proto vám tento muž přijde nějak blízký..:-)

Výklad karet online využijete, když chcete zachovat soukromí a anonymitu.

Subscribe to our mailing list

* indicates requirede-mail *
Napsal Kartářka v Nezařazené