Chcete-li si také nechat levně vyložit karty, podívejte se na www.vykladani.cz.

Výklad karet, věštění, vykládání z karet,výklad karet online, výklad z karet levně,levný výklad z karet,výklad z karet na minulé životy,144

Dobrý večer.Posílám tedy slíbený výklad z kartiček.

1- Nejdříve tedy k vašemu prvnímu životu.Kartičky jej ukazují před 2000 lety kdy jste byla již jako malá dívka zaslíbena staršímu muži.

Do manželství jste vstoupila velmi mladá a s těmi nejlepšími umysli být manželovi dobrou ženou.Avšak váš muž nebyl příliš hodný člověk a ani čestný a tak jste se postupně uzavřela sama do sebe.

Kartičky ukazují že jste se cítila po jeho boku velmi osaměla a jedinou vaší radostí byl váš syn se kterým jste měla vztah naopak krásný a vřelý.

Kartičky ukazují že po smrti manžela jste se cítila mnohem štastnější a svobodnější a již jste se nevdala přestože do vašeho života vstoupil po té další muž se kterým jste si byli velmi blízcí.

V tomto životě jste se dožila dlouhého věku a poklidného stáří.

2 – Druhý život se mi ukazuje asi po 1000 letech

V tomto životě jste byla malým chlapcem který ztratil velmi záhy rodiče a on sám byl dosti chatrného zdraví.

Kartičky ukazují složité dětství i dospívání, které jste prožila  u příbuzných kteří i když vás poměrně velkoryse přivítali jelikož byly bezdětní tak jste si s nimi nikdy nebyli úplně blízcí.

Přesto z vás vychovali zdravého a chytrého muže.Karty říkají že jste se věnovala obchodování a byla jste v tom opravdu úspěšná.

Výklad ukazuje i na štatsné manželství a skutečnou lásku.V tomto životě jste měla hodně dětí a velmi blízkou rodinu až do svého konce.

3-

Karty ukazují že jste ve svém třetím životě který byl asi před 200 lety pocházela z mocné a zámožné rodiny.

Oba rodiče byli bohatí, úspěšní a oblíbení ve společnosti a vy jste jako tichá a chytrá dívka šla hrdě v jejích šlépějích.

Ve výkladu se ukazuje že jste se vdala za staršího avšak srdečného muže se kterým jste měla poměrně štatsné manželství protože se o vás velmi dobře starala měl vás upřímně rád.

Kartičky říkají že jste byla po celý váš život bohatá, uznávaná ve společnosti a také štatsná v manželství.

Hezký vztah se ukazuje i s vaším synem kterého jste sice porodila ve vyšším věku.

Výklad karet online využijete, když chcete zachovat soukromí a anonymitu.

Subscribe to our mailing list

* indicates requirede-mail *
Napsal Kartářka v Minulé životy